Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Beach bar: Σταματούν τα πάρτι στην παραλιακή μετά τις συρροές κρουσμάτων

Beach bar: Σταματούν τα πάρτι στην παραλιακή μετά τις συρροές κρουσμάτων

Stop στα πάρτι στην παραλιακή μετά τον σάλο με τα τις συρροές κρουσμάτων

Σάλος προκλήθηκε από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τα πάρτι σε beach bar στην παραλιακή, όπου το μέτρο «ακούμε μουσική αλλά δεν χορεύουμε» πήγε περίπατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο παραλιακά κέντρα έγιναν εστία μολύνσεων καθώς μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο εντοπίστηκαν πάνω από 80 συρροές.

Όπως φαίνεται σε beach bar της περιοχής του Αλίμου, έγιναν μαθητικά πάρτι που συμμετείχαν σχολεία από διάφορες περιοχές.

Τους αρχικούς φόβους και τη φημολογία που αναπτύχθηκε στη συνέχεια επιβεβαίωσαν ορισμένοι από τους μαθητές που νόσησαν. Με αναρτήσεις στα social media έγραψαν ότι βιώνουν αυτό που δεν έβαζαν στο μυαλό τους, όταν ξεκινούσαν από τα σπίτια τους.

Στο μεγάλο πάρτι που ετοιμαζόταν από τις αρχές Ιουνίου για το τέλος της σχολικής χρονιάς έδωσαν το παρόν μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων. Με τους υπεύθυνους να υποστηρίζουν ότι είχαν πάρει μέτρα για να τηρηθούν οι αποστάσεις. Κάτι πάντως που διαψεύδουν οι εικόνες της επίμαχης νύχτας.

Η επιχείρηση έκανε αυτό που ξέρει καλά, ώστε να κρατήσει τους περισσότερους μέχρι πρωίας. Με φωτορυθμικά, αγαπημένα κομμάτια ακόμα και χάπενινγκ με πυροτεχνήματα.

Τις επόμενες μέρες όμως, ορισμένοι από τους μαθητές άρχισαν να παρουσιάζουν τα πρώτα ανησυχητικά συμπτώματα και τα τεστ που έκαναν βγήκαν θετικά.

Ο δήμαρχος της περιοχής Ανδρέας Κονδύλης, ανέφερε στο newsit.gr ότι σε πάρτι σε συγκεκριμένο beach bar, προσβλήθηκαν από τον ιό τουλάχιστον 100 άτομα εκ των οποίων τα περισσότερα ηλικίας 17 ετών.

Τα παρακάτω βίντεο που εξασφάλισε το in.gr δείχνουν πως σε πάρτι στην παραλιακή δεν τηρείται κανένα μέτρο προστασίας

Μετά από αυτές τις εξελίξεις Beach Bar της παραλιακής εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αναστέλλει τα πάρτι και τις εκδηλώσεις μέχρι τις 14 Ιουλίου.

«Λόγω έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας με Απόφαση Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 41332 και σεβόμενοι την Δημόσια Υγεία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μέχρι και τις 14.07.2021

Τo event με…. ( αναφέρονται τα ονόματα των dj μεταφέρεται για το Σάββατο 17.07.2021 & το event με …. (αναφέρεται όνομα dj) θα πραγματοποιηθεί πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Σχετικά με τα εισιτήρια σας

Όλοι όσοι έχετε ήδη εισιτήριο, μπορείτε να κρατήσετε το εισιτήριο που ήδη έχετε και να το χρησιμοποιήσετε στο νέο event.

Για όλους εσάς, που δεν θα ήθελαν να παρευρεθούν, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή των χρήματων σας από το…( αναφέρει σελίδα διαδικτύου όπου κλείνονται εισιτήρια). Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024