Τουλάχιστον 17 είναι οι νεκροί από τη συντριβή του στρατιωτικού αεροσκάφους στις Φιλιππίνες.
Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας των Φιλιππίνων Ντελφίν Λορεντζάνα 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 40 έχουν διασωθεί μέχρι τώρα.
Το Reuters επικαλείται την εφημερίδα New York Times που γράφει ότι 17 πτώματα βρέθηκαν και ότι ο απολογισμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί, σύμφωνα με τοπικό διοικητή.
Ο υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι σύμφωνα με αρχικές αναφορές, 92 άνθρωποι επέβαιναν στο αεροπλάνο, ανάμεσά τους τρεις πιλότοι και άλλα πέντε μέλη πληρώματος.
Για την ώρα, πάντως δεν έχει διευκρινιστεί, η κατάσταση υγείας των ατόμων που έχουν διασωθεί.
Ο ίδιος προσευχήθηκε να γίνει δυνατή η διάσωσή όσο το δυνατόν περισσοτέρων, ενώ ενημέρωσε πως το αεροσκάφος συνετρίβη αφότου «έχασε» τον διάδρομο προσγείωσης.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση