Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρουκ Ζουκ: Χαμός στο παιχνίδι με την περιγραφή για τα αγγούρια

Ρουκ Ζουκ: Χαμός στο παιχνίδι με την περιγραφή για τα αγγούρια

Έχει χαρίσει επικές ατάκες κατά καιρούς!

Ένα ακόμα αστείο περιστατικό έλαβε χώρα στην εκπομπή στο Ρουκ Ζουκ, που χαρίζει κατά καιρούς επικές ατάκες στους τηλεθεατές, με τη Ζέτα Μακρυπούλια να έχει ακούσει τα πάντα σε αυτήν την εκπομπή.

Χαμός στο παιχνίδι με την περιγραφή για τα αγγούρια

Μπορείτε να φανταστείτε τι συνέβη όταν «Πράσινα και κάθεσαι πάνω… εσύ», είπε ο παίκτης και η Ζέτα πάγωσε! Το εν λόγω περιστατικό, έγινε σε σε πλαιότερη εκπομπή, έχει γίνει viral οπως και πολλές ακόμη σκηνές από το τηλεπαιχνίδι και πάντα βρίσκει τον τρόπο να επανέρχεται στο προσκήνιο.

Η σκηνή με τον «προικισμένο παίχτη

Χαρακτηριστικό παράδειγμα και ο παρακάτω παίκτης που έκανε τη Ζέτα Μακρυπούλια να «λυγίσει», για μια ακόμα φορά. Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Δευτέρας ο παίκτης κλήθηκε να περιγράψει τη λέξη «προσόντα» στα υπόλοιπα άτομα της ομάδας του. Μετά το ανδρικό μόριο, τώρα «έσκασε» νέο μαργαριτάρι με τα προσόντα…

Μόλις τελικά η συμπαίκτριά του κατάφερε να βρει τη λέξη ξεστόμισε νευριασμένη «Καλά, πας καλά;», με τη Ζέτα να μην έχει λόγια γι’ αυτό που συνέβη στο πλατό. «Τώρα θα το πω!», είπε στην παρουσιάστρια πριν χτυπήσει την πλάτη της πρώτης συμπαίκτριάς του για να της περιγράψει τη λέξη. «Στους άντρες, τα γεννητικά όργανα είναι… Έχω μεγάλα…», με την συμπαίκτριά του να μην καταλαβαίνει και την Ζέτα Μακρυπούλια να ξεσπά στα γέλια.

Τελικά η κοπέλα βρήκε τη λέξη, αλλά όταν συνειδητοποίησε τι εννοούσε ο συμπαίκτης της γύρισε και του είπε: «Καλά πας καλά;;;». Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε ένας μικρός χαμός στο πλατό με το βίvτεο να έχει γίνει viral.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024