Χωρίς Σαλάχ στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Αίγυπτος
Χωρίς τον Μοχάμεντ Σαλάχ θα παραταχθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η Αίγυπτος
Είναι πλέον επίσημο: ο επιθετικός της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ, το πιο λαμπρό αστέρι της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου, δε θα συμμετάσχει στο oλυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου του Τόκιο (23 Ιουλίου-8 Αυγούστου), όπως ανακοίνωσε ο προπονητής της Αιγύπτου, Σουόκι Γκάριμπ.
Ο δεύτερος σκόρερ στην Premier League την περασμένη σεζόν (22 γκολ) δεν έχει την άδεια του συλλόγου του να συμμετάσχει στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση.
Η Γαλατασαράι, η οποία θα συμμετάσχει στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League τον Ιούλιο, απαγόρευσε επίσης στον αιγύπτιο επιθετικό Μοστάφα Μοχάμεντ να ταξιδέψει στο Τόκιο.
Η τελευταία μεγάλη νίκη της Αιγύπτου ήταν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής το 2010.
- Τέλος εποχής για τη Μονακό: Οι παίκτες που φεύγουν το καλοκαίρι από το Πριγκιπάτο
- Τζέιμς για Ολυμπιακό: «Συγχαρητήρια και καλή τύχη»
- Ιταλικά ΜΜΕ: «Βλέπει» Τζόλη η Ρόμα
- Άρσεναλ, η τέχνη του να υποφέρεις
- To Ντουμπάι κλείνει και Οκόμπο!
- ΠΑΕ Ολυμπιακός για Σταύρο Τσώχο: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του»
- Σαουδική Αραβία: Φρένο στα δισεκατομμύρια του αθλητισμού και νέα στρατηγική
- Αυτή είναι δουλειά: Βλέπεις τους αγώνες του Μουντιάλ 2026, παίρνεις 50.000 δολάρια!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442