Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περιφέρεια Κρήτης: «Κάνε εμβόλιο για να μην ξαναδούμε τον Χαρδαλιά στην τηλεόραση»

Περιφέρεια Κρήτης: «Κάνε εμβόλιο για να μην ξαναδούμε τον Χαρδαλιά στην τηλεόραση»

Η Περιφέρεια Κρήτη στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την επιτάχυνση του ρυθμού των εμβολιασμών, κυκλοφόρησε σποτ στο οποίο ο εγγόνος χρησιμοποιεί μία σειρά από επιχειρήματα για να πείσει τη γιαγιά του να «τσιμπηθεί»

Με ένα νέο βίντεο η Περιφέρεια Κρήτης, συνεχίζει την καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, προκειμένου να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού της Κρήτης.

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί ένα μικρό παιδί που προσπαθεί να πείσει την γιαγιά του να πάει να εμβολιαστεί. Μεταξύ των επιχειρημάτων που παραθέτει είναι πως «δεν θα ξαναδούμε τον Χαρδαλιά στην τηλεόραση».

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ύστερα από την εμφάνιση κρουσμάτων της μετάλλαξης «Δέλτα» στην Κρήτη, «αυτό που προέχει είναι να ενταθούν οι ρυθμοί του εμβολιαστικού προγράμματος. Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού. Η διασπορά της μετάλλαξης «Δέλτα» εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για την υγεία του πληθυσμού, για το σύστημα υγείας, για τη συνέχιση των οικονομικών και παραγωγικών δραστηριοτήτων στο νησί μας.

Όσοι περισσότεροι συνάνθρωποί μας εμβολιαστούν άμεσα, τόσο γρηγορότερα θα κάνουμε το άλμα προς την ελευθερία. Ως Περιφέρεια Κρήτης, απευθύνουμε έκκληση σε όλες και όλους. Το εμβόλιο αποτελεί την ισχυρότερη ασπίδα απέναντι στον Covid-19. Αυτήν την κατάκτηση της επιστήμης, οφείλουμε να την αξιοποιήσουμε. Το ραντεβού για τον εμβολιασμό είναι ραντεβού με τη ζωή μας».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024