Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωσε το τέλος του από τη Γερμανία ο Κρόος

Ανακοίνωσε το τέλος του από τη Γερμανία ο Κρόος

O διεθνής χαφ αποχωρεί από τη «νασιονάλμανσαφτ»

Ο Τόνι Κρόος ανακοίνωσε και επίσημα την απόσυρσή του από την εθνική Γερμανίας, μία απόφαση που είχε προεξοφληθεί μετά την ήττα από την Αγγλία και τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του EURO 2020.

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθαρίζει στη δήλωσή του ότι την απόφαση την είχε λάβει καιρό πριν, καθώς προτεραιότητά του αποτελεί η συνέχεια της καριέρας του στην ισπανική ομάδα, αλλά και η οικογένειά του, με την οποία θα έχει πλέον την ευκαιρία να περνά περισσότερο χρόνο.

Ο 31χρονος άσος φόρεσε τη φανέλα της «νατσιονάλμανσαφτ» σε 106 αγώνες, σκοράροντας 17 γκολ και μοιράζοντας 19 ασίστ, ενώ πανηγύρισε την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 στη Βραζιλία.

«Αγωνίστηκα 106 φορές για τη Γερμανία. Δεν θα υπάρξει άλλη» αναφέρει ο Κρόος, σε ανάρτησή του στο Instagram. «Είχα ήδη πάρει την απόφαση να σταματήσω μετά από αυτή τη διοργάνωση (σ.σ. το EURO 2020). Ηταν ξεκάθαρο για μένα εδώ και καιρό ότι δεν θα ήμουν διαθέσιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

Ηταν μεγάλη τιμή για εμένα να φοράω αυτή τη φανέλα για τόσο πολύ καιρό. Το έκανα με περηφάνεια και πάθος» αναφέρει ακόμη ο έμπειρος χαφ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την εθνική Γερμανίας στις 3/3/2010, σε ένα φιλικό με την Αργεντινή, και αγωνίστηκε σε τρία Μουντιάλ και ισάριθμα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024