Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Paper Hearts»: Η πολυτάραχη ζωή του Σκοτ Γουέιλαντ γίνεται ταινία

«Paper Hearts»: Η πολυτάραχη ζωή του Σκοτ Γουέιλαντ γίνεται ταινία

Ο αείμνηστος αρχηγός των ροκ συγκροτημάτων Stone Temple Pilots και Velvet Revolver, Σκοτ Γουέιλαντ είχε πολλές προστριβές με τον νόμο, κυρίως λόγω της χρήσης ναρκωτικών και της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ

Ταινία για τη ζωή του Σκοτ Γουέιλαντ του αείμνηστου αρχηγού των ροκ συγκροτημάτων Stone Temple Pilots και Velvet Revolver είναι στα σκαριά.

Βασισμένη στην αυτοβιογραφία του τραγουδιστή που κυκλοφόρησε το 2012 «Not Dead & Not for Sale», η ταινία «Paper Hearts» θα καταγράφει την πολυτάραχη πορεία του Σκοτ Γουέιλαντ προς την κορυφή, τον αγώνα του με τον εθισμό στα ναρκωτικά και την επιστροφή του συνυφασμένη με μια ιστορία αγάπης, σύμφωνα με το Rolling Stone και το ΑΠΕ.

Η φανατική θαυμάστρια των Stone Temple Pilots, Τζένιφερ Έργουιν θα γράψει το σενάριο της ταινίας, την παραγωγή της οποίας ανέλαβε η εταιρεία Dark Pictures, που διοικείται από γυναίκες και επικεντρώνεται σε κινηματογραφικά έργα βασισμένα σε αληθινές ιστορίες.

«Είναι τιμή μου να έχω την εμπιστοσύνη να αφηγηθώ την ιστορία του Σκοτ και τη δυνατότητα να απεικονίσω τις λιγότερο γνωστές πλευρές του – τον στοργικό και τρυφερό άνθρωπο, τον αθλητή στο γυμνάσιο, τη μελαγχολική ψυχή και τον θρυλικό αρχηγό των STP που θα είναι για πάντα» είπε η Τζένιφερ Έργουιν σε δήλωσή της στο THR.

Ο Σκοτ Γουέιλαντ δημιούργησε τους STP στην Καλιφόρνια με τους αδελφούς Ρόμπερτ και Ντιν ΝτεΛίο και τον ντράμερ, Έρικ Κρετζ.

Το 1993 το πρώτο τους άλμπουμ «Core» έφτασε στο νούμερο 3 στα charts του Billboard 200. Το επόμενο άλμπουμ τους «Purple» είχε ακόμη μεγαλύτερη απήχηση με τις εμπορικές επιτυχίες «Vasoline» και «Interstate Love Song».

Το 2002, ο Γουέιλαντ εντάχθηκε με τα πρώην μέλη των Guns N ’Roses Σλας, Νταφ ΜακΚάγκαν και Ματ Σόρουμ στο supergroup Velvet Revolver.

Ο Γουέιλαντ, είχε πολλές προστριβές με τον νόμο, κυρίως λόγω της χρήσης ναρκωτικών και της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Στις 3 Δεκεμβρίου 2015, βρέθηκε νεκρός στο τουριστικό λεωφορείο, με το οποίο έκανε περιοδεία από χρήση κοκαΐνης και συνταγογραφούμενων ναρκωτικών. Ως αιτία του θανάτου του αναφέρθηκε τελικά «τυχαία υπερδοσολογία».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024