Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χανιά: Σε αυτό το σημείο εντοπίστηκε νεκρή η 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια

Χανιά: Σε αυτό το σημείο εντοπίστηκε νεκρή η 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια

Η άτυχη Βιολέτ Γκιγκανό εντοπίστηκε νεκρή, σε μία χαράδρα που βρίσκεται σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων από το Ελαφονήσι, το μεσημέρι της Πέμπτης

Με τον πλέον τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 29χρονης γαλλίδας τουρίστριας, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί από τις 24 Ιουνίου, στα Χανιά.

Η άτυχη Βιολέτ Γκιγκανό εντοπίστηκε νεκρή, σε μία χαράδρα που βρίσκεται σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων από το Ελαφονήσι, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Στην περιοχή μεταβαίνει ιατροδικαστής, ο οποίος θα κάνει τις πρώτες εκτιμήσεις για τις συνθήκες θανάτου της άτυχης γυναίκας, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει και η επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού, που βρίσκεται σε απόκρημνο σημείο, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την παραλία όπου είχε βρεθεί το αυτοκίνητό της.

Εκτιμάται πως η 29χρονη ακολούθησε ένα δύσβατο μονοπάτι, που συνδέει παράκτια την Παλαιόχωρα με το Ελαφονήσι, απ’ όπου εξέπεμψε και το τελευταίο στίγμα του κινητού της τηλεφώνου.

Σύμφωνα με το MEGA, πιθανό σενάριο είναι ότι η γυναίκα έκανε το μπάνιο της, έστειλε μια φωτογραφία στις 11:30 το πρωί της 24ης Ιουνίου στη μητέρα της και στη συνέχεια πήρε τον δρόμο της επιστροφής, εκεί που είχε αφήσει το αυτοκίνητό της, ωστόσο, έπεσε σε μια χαράδρα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 29χρονη τουρίστρια:

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024