Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Τοποθετήθηκαν οι πρώτες έξυπνες πινακίδες στο κέντρο της πόλης

Θεσσαλονίκη: Τοποθετήθηκαν οι πρώτες έξυπνες πινακίδες στο κέντρο της πόλης

Πρόκειται για πινακίδες οδοσήμανσης, οι οποίες γράφουν σύντομα ιστορικά στοιχεία για την ονομασία τους, ενώ με ένα σκανάρισμα του QR code οι πολίτες θα μπορούν να διαβάζουν αναλυτικότερα πληροφορίες.

Την τοποθέτηση έξυπνων πινακίδων οδοσήμανσης παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης στην πλατεία Αγίας Σοφίας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Παρών ήταν και ο Σάββας Τορτοπίδης, εκπρόσωπος της εταιρείας “Μασούτης”, η οποία έκανε τη δωρεά του έργου.

Σύμφωνα με το thestival.gr, πρόκειται για πινακίδες οδοσήμανσης, οι οποίες γράφουν σύντομα ιστορικά στοιχεία για την ονομασία τους, ενώ με ένα σκανάρισμα του QR code οι πολίτες θα μπορούν να διαβάζουν αναλυτικότερα πληροφορίες.

Φωτό από thestival.gr

“Όλοι απολαμβάνουμε μια βόλτα στην Τσιμισκή αλλά κανείς δεν ξέρει πώς πήρε την ονομασία αυτή η οδός. Αυτό θέλει να επιλύσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, αρχικά στο κέντρο της πόλης και σταδιακά σε όλο το Δήμο. Η ιστορία που κουβαλάει η πόλη, έλειπε από την πληροφορία του Δήμου” σχολίασε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Για τις νέες πινακίδες οδοσήμανσης μίλησε και ο εκπρόσωπος της εταιρείας “Μασούτης”, Σάββας Τορτοπίδης: “Με χαρά δεχθήκαμε την ιδέα του δημάρχου να τοποθετηθούν αυτές οι πινακίδες. Αυτό το έργο βρίσκεται στο πλαίσιο ‘καθημερινές δράσεις’ για τον άνθρωπο και το περιβάλλον“.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024