Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Πήραν «φωτιά» τα social media από τις σέξι πόζες της
Το διάσημο αγγελάκι της Victoria’s Secret φορά το μαγιό του και μας κάνει να... ιδρώνουμε.
Το καλοκαίρι φαίνεται πως απολαμβάνει για τα καλά η Αλεσάντρα Αμπρόσιο. Το γνωστό μοντέλο με εκατομμύρια ακολούθους σε Facebook και Instagram αυτές τις ημέρες ξεκουράζεται και «γεμίζει μπαταρίες» για τους επόμενους απαιτητικούς μήνες.
Επειδή όμως αγαπά και τα social media δεν ξεχνά να αναρτά συνεχώς φωτογραφίες από τις εξωτικές παραλίες που επιλέγει για να κολυμπήσει και να κάνει ηλιοθεραπεία. Μάλιστα, τα ποσταρίσματά της είναι όλα ένα και ένα. Η 40χρονη πιο όμορφη και πιο σέξι από κάθε άλλη φορά, μας τρελαίνει με τις προκλητικές πόζες της και μας κάνει να αδημονούμε για τις επόμενες.
Στην τελευταία της ανάρτηση την βλέπουμε στο Montage Los Cabos στο Μεξικό. Φορώντας μόνο το μικροσκοπικό μπικίνι της, ποζάρει και γίνεται viral.
Δείτε την παρακάτω και δεν θα χάσετε:
- «Και βέβαια θα φτάσουμε στην Ιθάκη»: Ο διάλογος του Τσίπρα με την 96χρονη κυρία Κατερίνα στο Χαλάνδρι
- Η κατάρα του Met Gala κράτησε τον Σαλαμέ μακριά από την Τζένερ – «Αν εμφανιστείς εκεί, χωρίζεις»
- Ανδρουλάκης: Το Σύνταγμα κ. Μητσοτάκη δεν είναι σανίδα σωτηρίας για μια κυβέρνηση σε αποδρομή
- Βρετανία: «Θα συνεχίσω να κυβερνώ» λέει ο Κιρ Στάρμερ – Ογδόντα βουλευτές των Εργατικών ζητούν την παραίτησή του
- ΑΑΔΕ: Στα μέσα Ιουνίου ανοίγει το ΟΣΔΕ – Πότε θα πληρωθούν οι αγρότες
- Χιλιάδες αρκούδες θανατώθηκαν στην Ιαπωνία έπειτα από επιθέσεις σε ανθρώπους






