Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό της 29χρονης Γαλλίδας - Κορυφώνεται η αγωνία

Κρήτη: Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό της 29χρονης Γαλλίδας – Κορυφώνεται η αγωνία

Όσο περνούν οι ώρες τόσο μεγαλώνει η αγωνία για την τύχη της 29χρονης Γαλλίδας που αγνοείται από το απόγευμα της Τρίτης

Δεκάδες διασώστες «χτενίζουν» την περιοχή μεταξύ του ακρωτηρίου Κριός και του Λαφονησιού στους Δήμους Καντάνου Σελίνου και Κισσάμου αναζητώντας κάποιο ίχνος της 29χρονης Γαλλίδας η εξαφάνιση της οποίας δηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης στις αρχές.

Η 29χρονη Γαλλίδα ήρθε μόνη της για διακοπές στην Κρήτη. Το αυτοκίνητο της κοπέλας εντοπίστηκε στον Κριό, ενώ στην τελευταία επικοινωνία που είχε από το κινητό της με μια φωτογραφία την οποία ανάρτησε σε ομάδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «δήλωνε» πως ήταν στο Λαφονήσι.

Η 29χρονη που έκανε διακοπές μόνη της στα Χανιά, πήγε με αυτοκίνητο μέχρι τον Κριό, όπου το άφησε και συνέχισε με πεζοπορία στο Λαφονήσι ενώ να σημειωθεί πως σε κείμενο το οποίο είχε γράψει στην φωτο από το Λαφονήσι ανέφερε πως περπατούσε τρεις ώρες.

Υπενθυμίζεται πως κινητοποίηση ξεκίνησε μετά την ενημέρωση των γαλλικών και στην συνέχεια των ελληνικών αρχών, από τους γονείς της 29χρονης που είναι στην Γαλλία, οι οποίοι ανησύχησαν καθώς δεν είχαν νέα της.

Όπως δήλωσε στο «Live News» o προϊστάμενος τμήματος Πολιτικής Προστασίας Χανίων, Γιάννης Βερυκοκίδης, είναι σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού της κοπέλας με συμμετοχή πολλών δυνάμεων.

«Οι έρευνες γίνονται κοντά στην περιοχή που βρέθηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού της. Βέβαια, η περιοχή αυτή, από το σημείο που άφησε το αυτοκίνητό της, είναι απόσταση 20 χιλιομέτρων και ενδιάμεσα υπάρχει ορειβατική διαδρομή και πολύ δύσκολη και επικίνδυνη» υπογράμμισε ο κ. Βερυκοκίδης, κάνοντας λόγο ότι έως τώρα η περιοχή ερευνήθηκε σχεδόν όλη από ξηρά, θάλασσα και αέρα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024