Πάντως, αντ' αυτού του αρχηγού, «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη θα κάνει ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, με στόχο να πειστεί ο γενικός πληθυσμός και να εμβολιαστεί.
Ο κ. Κικίλιας μαζί με τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του υπουργείου, Μάριο Θεμιστοκλέους, θα φτάσουν στο Ηράκλειο σήμερα, Τετάρτη, όπου στις 9 θα μιλήσουν στο Πολιτιστικό Κέντρο σε ημερίδα για την εντατικοποίηση της εμβολιαστικής κάλυψης στην Κρήτη.
Στόχος της ημερίδας είναι να πειστεί ο γενικός πληθυσμός ώστε να προχωρήσει στον πλήρη εμβολιασμό του αλλά και να ενημερωθεί για την πρωτοβουλία της 7ης ΥΠΕ να λειτουργήσει κινητά κλιμάκια εμβολιασμών που θα μεταβαίνουν στην ενδοχώρα και θα πραγματοποιούν εμβολιασμούς σε όσους το επιθυμούν.
Το απόγευμα, ο υπουργός Υγείας θα αναχωρήσει μαζί με τον κ. Θεμιστοκλέους για τον Άγιο Νικόλαο όπου θα προχωρήσουν σε ομιλία σε ξενοδοχείο.
Την Πέμπτη ο Βασίλης Κικίλιας θα μεταβεί στη Δυτική Κρήτη και συγκεκριμένα θα έχει ομιλία στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου στις 10 το πρωί και στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στις 2.30 το μεσημέρι στα Χανιά.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου