Το νούμερο 1 best seller των «SUNDAY TIMES»

Με το Βήμα της Κυριακής:

Το καθηλωτικό best seller των 2 εκατομμυρίων αντιτύπων:

Ψυχρός γρανίτης

Το νούμερο 1 best seller των «SUNDAY TIMES»

560 ΣΕΛΙΔΕΣ

Ένας κατά συρροήν δολοφόνος παραµονεύει στους παγωµένους δρόµους της γρανιτένιας πόλης του Αµπερντίν, την ώρα που τα τοπικά µέσα ενηµέρωσης αναζητούν ενόχους και αποδίδουν ευθύνες.

Ο αρχιφύλακας Λόγκαν ΜακΡέι αναλαμβάνει δράση για να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Καταιγιστική δράση, μυστήριο, αγωνία και ασύλληπτες ανατροπές στο συναρπαστικό αστυνοµικό µυθιστόρηµα που θα σας κόψει την ανάσα.

Το νεκρό σώµα του Ντέιβιντ Ριντ ανακαλύπτεται σ’ ένα χαντάκι: στραγγαλισµένο, πεθαµένο εδώ και πολύ καιρό. Και είναι µόλις το πρώτο. Ένας κατά συρροή δολοφόνος παραµονεύει στους παγωµένους δρόµους της γρανιτένιας πόλης του Αµπερντίν, την ώρα που τα τοπικά µέσα ενηµέρωσης αναζητούν ενόχους και αποδίδουν ευθύνες.

Πολύ σύντοµα τα νεκρά σώµατα θα συσσωρευτούν στο νεκροτοµείο µε την ίδια ταχύτητα που το χιόνι θα καλύψει τους δρόµους της πόλης.

Ο αρχιφύλακας Λόγκαν ΜακΡέι αναλαμβάνει δράση για να εξιχνιάσει την υπόθεση. Ο αρχιφύλακας Λόγκαν ΜακΡέι είναι ένας βαθιά ανθρώπινος χαρακτήρας, με ισχυρό ένστικτο, ευφυΐα, δύναμη θέλησης, χιούμορ και αυτοσαρκασμό, αλλά και ελαττώματα και πάθη.

Ένα συναρπαστικό αστυνοµικό µυθιστόρηµα από έναν κορυφαίο στο είδος του συγγραφέα.

Η καταιγιστική δράση, οι ασύλληπτες ανατροπές και η δοµή των χαρακτήρων θα σας κρατήσουν σε αγωνία ως την τελευταία σελίδα.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr