Σε κατ'οίκον εμβολιασμό αδύναμων κοινωνικών ομάδων, προχωρά ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, σε συνεργασία με τη διοίκηση 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου (2η ΔΥΠΕ)

Σε κατ’οίκον εμβολιασμό αδύναμων κοινωνικών ομάδων, προχωρά ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, σε συνεργασία με τη διοίκηση 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου (2η ΔΥΠΕ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, το τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας ενεργοποιεί τη λίστα των ωφελούμενων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» και των μελών των ΚΑΠΗ του δήμου που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, προκειμένου να προχωρήσει ο εμβολιασμός τους, καθώς όπως σημειώνεται «παρά τις ουσιαστικές παρεμβάσεις και τα μέτρα περιορισμού που έχουν ληφθεί, η επικινδυνότητα του ιού SARS-COV-2 αυξάνεται από την εύκολη μετάδοση. Κάνοντας πράξη το σύνθημα «Ερχόμαστε εμείς σε εσάς», ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη βρίσκεται κοντά στους κοινωνικά αδύναμους δημότες του και με όλα τα μέσα που διαθέτει φροντίζει να προχωρήσει η διαδικασία εμβολιασμού τους προκειμένου να υποστηριχθεί η ανοσολογική τους προστασία έναντι της λοίμωξης», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου στα τηλέφωνα: 213 2004 864/868/874.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr