Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: Σε κατ’ οίκον εμβολιασμό αδύναμων κοινωνικών ομάδων προχωρά ο Δήμος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη

Κοροναϊός: Σε κατ’ οίκον εμβολιασμό αδύναμων κοινωνικών ομάδων προχωρά ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Σε κατ'οίκον εμβολιασμό αδύναμων κοινωνικών ομάδων, προχωρά ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, σε συνεργασία με τη διοίκηση 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου (2η ΔΥΠΕ)

Σε κατ’οίκον εμβολιασμό αδύναμων κοινωνικών ομάδων, προχωρά ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, σε συνεργασία με τη διοίκηση 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου (2η ΔΥΠΕ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, το τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας ενεργοποιεί τη λίστα των ωφελούμενων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» και των μελών των ΚΑΠΗ του δήμου που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, προκειμένου να προχωρήσει ο εμβολιασμός τους, καθώς όπως σημειώνεται «παρά τις ουσιαστικές παρεμβάσεις και τα μέτρα περιορισμού που έχουν ληφθεί, η επικινδυνότητα του ιού SARS-COV-2 αυξάνεται από την εύκολη μετάδοση. Κάνοντας πράξη το σύνθημα «Ερχόμαστε εμείς σε εσάς», ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη βρίσκεται κοντά στους κοινωνικά αδύναμους δημότες του και με όλα τα μέσα που διαθέτει φροντίζει να προχωρήσει η διαδικασία εμβολιασμού τους προκειμένου να υποστηριχθεί η ανοσολογική τους προστασία έναντι της λοίμωξης», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου στα τηλέφωνα: 213 2004 864/868/874.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024