Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καβούρι: Απορριμματοφόρο συγκρούστηκε με ταξί - Εκρήξεις και φωτιά

Καβούρι: Απορριμματοφόρο συγκρούστηκε με ταξί – Εκρήξεις και φωτιά

Το γεγονός ότι και τα δύο οχήματα λειτουργούσαν με αέριο είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθούν απανωτές εκρήξεις και να τυλιχθούν στις φλόγες. Η φωτιά εξαπλώθηκε σε παρακείμενο όχημα καταστρέφοντας το ολοσχερώς, ενώ άλλο ένα υπέστη σημαντικές ζημιές

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Καβούρι, στην παραλιακή λεωφόρο με κατεύθυνση προς βουλιαγμένη στη συμβολή με την οδό Βορέου, ευτυχώς χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί, όταν ένα απορριμματοφόρο του δήμου συγκρούστηκε με ταξί.

Το γεγονός ότι και τα δύο οχήματα λειτουργούσαν με αέριο είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθούν απανωτές εκρήξεις και να τυλιχθούν στις φλόγες. Η φωτιά εξαπλώθηκε σε παρακείμενο όχημα καταστρέφοντας το ολοσχερώς, ενώ άλλο ένα υπέστη σημαντικές ζημιές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα συνέβησαν την ώρα που το απορριμματοφόρο επιχείρησε να στρίψει δεξιά και το ταξί καρφώθηκε πάνω του. Μιλώντας στην ΕΡΤ ένας εκ των εργατών του δήμου που βρισκόταν εκείνη την ώρα ακριβώς πίσω από το όχημα για την αποκομιδή σκουπιδιών, είπε πως πρόλαβε να πηδήξει και να απομακρυνθεί την τελευταία στιγμή.

Φωτό από ΕΡΤ

Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας καθώς στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για να κατασβεστεί η φωτιά, με ρίψεις αφρού και νερού, ενώ νωρίτερα παραδόθηκε στην κυκλοφορία το ένα ρεύμα της λεωφόρου.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024