Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: Ρεσιτάλ κυνικότητας από τον συζυγοκτόνο - «Συνέχιζε τα σχέδια για σπίτι με πισίνα»

Γλυκά Νερά: Ρεσιτάλ κυνικότητας από τον συζυγοκτόνο – «Συνέχιζε τα σχέδια για σπίτι με πισίνα»

Οι μαρτυρίες των γειτόνων στο οικόπεδο που σχεδίαζε να χτίσει το σπίτι ο συζυγοκτόνος σοκάρουν για την κυνικότητά με την οποία για 37 μέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συνέχιζε κανονικά τα σχέδια για το μέλλον του.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επί 37 ημέρες μετά τη δολοφονία της συζύγου του όχι μόνο προσποιούνταν τον τεθλιμμένο σύζυγο, αλλά έκανε σχέδια για το μέλλον. Το οικόπεδο στο Πικέρμι που είχε αγοραστεί στις 6 Μαΐου, με χρήματα που έδωσε η μητέρα της Καρολάιν, ήταν το βασικό ενδιαφέρον του συζυγοκτόνου μετά τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.

Ο ίδιος αισθανόταν φαίνεται αρκετή αυτοπεποίθηση ότι δεν θα τον υποψιαζόταν κανένας και έτσι πήγαινε στο οικόπεδο μην κρύβοντας τη διάθεσή του να συνεχιστούν οι εργασίες για το σπίτι των 120τ.μ. που ήθελε να έχει και πισίνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το οικόπεδο που αγοράστηκε με τη συνεισφορά της μητέρας της Καρολάιν, ήταν στο όνομα μόνο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Γείτονες της περιοχής αναφέρουν ότι τους έκανε εντύπωση η διάθεση του συζυγοκτόνου να κανονίζει λίγες μόλις μέρες μετά τον θάνατο της Καρολάιν πως θα συνεχιζόταν οι εργασίες για το σπίτι.

Λειτουργούσε περισσότερο σαν νιόπαντρος παρά σαν χήρος.

Αυτό μαρτυρά κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο MEGA.

«Μας έλεγε ότι έχει ξεκινήσει το σπίτι, ότι είχε δώσει μάλιστα και προκαταβολή στην κατασκευαστική εταιρία που είχε αναλάβει την ανέγερση. Μάλιστα, συνέχισε να κάνει ραντεβού για να προχωρήσει η συμφωνία και μετά τον θάνατο της Καρολάιν.

Διαβάστε επίσης: Παπαδημητριάδης για Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος χρησιμοποίησε το παιδί για την παράσταση που έδινε επί 37 μέρες

«Θέλω να εξασφαλίσω το παιδί μου και να φτιάξω το σπίτι για να αισθανθώ κι εγώ καλύτερα»

Είχαν πάει, από ό,τι μάθαμε και με τον πατέρα του, που γνώριζε κάποια πράγματα, λόγω επαγγέλματος. Μας έκανε εντύπωση το πώς έβρισκε το κουράγιο να συνεχίσει να χτίζει το σπίτι αυτό ύστερα από τον χαμό της γυναίκας του. Εκείνος όμως έλεγε «θέλω να εξασφαλίσω το παιδί μου και να φτιάξω το σπίτι για να αισθανθώ κι εγώ καλύτερα».

Σύμφωνα με αυτήν την μαρτυρία, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος, δεν έχασε χρόνο παρά λίγες ημέρες αφ’ ότου κήδεψε τη γυναίκα του, συνέχισε τα ραντεβού με την κατασκευαστική εταιρία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ανέγερση του σπιτιού του, όπου θα υπήρχε και πισίνα, το συντομότερο δυνατό.

«Μας περιέγραφε το σπίτι που είχαν επιλέξει με την Καρολάιν, ως ένα απλό σπίτι. Γύρω στα 120 τ.μ., ισόγειο, το οποίο θα έφτιαχναν με δάνειο. Είχαν, μας έλεγε κάποια χρήματα στην άκρη, με τα οποία αγόρασαν το οικόπεδο και με τα λεφτά του δανείου και με βοήθεια από τους γονείς, θα τελείωναν το σπίτι, για φύγουν από το ενοίκιο.

Όπως κάνουν όλα τα νέα ζευγάρια. Στο σχέδιο υπήρχε μια πισίνα, την οποία όμως, σκόπευαν να την φτιάξουν αργότερα. Από αυτά που μας έλεγε ο Μπάμπης, δεν έδειχνε να είναι άνετος οικονομικά».

Λειτουργούσε όπως θα έκανε κάποιος νιόπαντρος».

Η είδηση ότι το ζευγάρι είχε αγοράσει οικόπεδο, όπου επρόκειτο να χτίσει σπίτι, είχε κυκλοφορήσει από τις πρώτες ημέρες του στυγερού εγκλήματος, με τον Μπάμπη τότε να ισχυρίζεται ότι έδωσε στους «κλέφτες» 10.000 ευρώ τα οποία είχε στο σπίτι και προόριζε για την αγορά του οικοπέδου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, λίγες ημέρες μετά την κηδεία της άτυχης 20χρονης, ο 33χρονος συνέχισε τα ραντεβού με τους ανθρώπους στους οποίους είχε αναθέσει την κατασκευή του σπιτιού προκειμένου να προχωρήσουν κανονικά οι εργασίες.

Οι άνθρωποι που τον συνάντησαν είχαν πάθει σοκ, καθώς το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν ήταν πώς ήταν δυνατόν να έχει βιώσει μια τέτοια τραγωδία και να έχει στο μυαλό του τη συνέχιση των εργασιών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάποια στιγμή, ένας από τους ανθρώπους που τον συνάντησε, συγκλονισμένος από την ψυχραιμία του, τον ρώτησε και εκείνος απάντησε με θράσος πως «ήταν επιθυμία της Καρολάιν».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024