
Βαλαβάνη – Βασάλος: Ξέγνοιαστες στιγμές και βουτιές στην Ελαφόνησο
Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος βρέθηκαν στην Ελαφόνησο για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους και φροντίζουν να μας ενημερώνουν για τις ξέγνοιαστες στιγμές τους.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.
Είναι πολύ ερωτευμένοι και συγκατοικούν από τον πρώτο καιρό της σχέσης τους, η οποία δημιουργήθηκε μετά την συμμετοχή τους στο Survivor.
Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος βρέθηκαν στην Ελαφόνησο για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Έδειχναν να απολαμβάνουν τις στιγμές και σίγουρα αυτές οι διακοπές ήταν κάτι που και οι δύο χρειαζόντουσαν μετά από τόσους μήνες καραντίνα.
- Χαλκιδική: 13χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε θαλάσσιο πάρκο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
- Ισπανία: Πυρκαγιά κοντά στο θέρετρο Κόστα Μπράβα καίει 22.000 στρέμματα
- «Τρέλα» από τους παίκτες του Πράσινου Ακρωτηρίου για μία φωτογραφία με τον Μέσι (vids)
- ΕΛΑΣ: «Το κόμμα χρειάζεται και τη δική σου φωνή, οικοδομούμε από κοινού ένα μέλλον για όλες και όλους»
- Forbes: Bettors Wager $400K on Putin’s Fall by the End of 2026
- Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Δενδρινός – «Το Θέατρο σε ευγνωμονεί»



