Τουρκία: Επιστρέφει από τη δουλειά με αλεξίπτωτο για να αποφεύγει κίνηση και φανάρια
Η μοναδική περίπτωση ενός υπαλλήλου που προτιμά να πετά, αποφεύγοντας φανάρια και κίνηση
Πολλοί επιστρέφουν από τη δουλειά με αυτοκίνητο, αυτός έχει επιλέξει έναν άλλο τροπό για να φευγει από την δουλειά κάθε μέρα. Η περίπτωση ενός οδηγού τελεφερίκ στην Τουρκία έχει γίνει viral. Και όχι άδικα, διότι την ώρα που οι συνάδελφοί του επιστρέφουν μετά την δουλειά στα σπίτια τους με το αυτοκίνητο, εκείνος έχει βρει ένα μοναδικό μέσο για να κερδίζει χρόνο.
Η εργασία του βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Μπαμπαντάγκ στην νοτιοδυτική Τουρκία. Αφού λοιπόν ολοκληρώσει το οκτάωρό του, φορά το αλεξίπτωτό του και πέφτει από το βουνό ύψους 1.965 μέτρων.
Έτσι αποφεύγει φανάρια και κίνηση διανύοντας μια απόσταση 40 λεπτών που θα έκανε με το αυτοκίνητο μέσα σε τέσσερα λεπτά. Πολλές φορές προσγειώνεται στην παραλία που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι του, ενώ άλλες φορές πέφτει στην πισίνα που έχει το συγκρότημα που μένει.
View this post on Instagram
«Πιθανότατα δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος στον κόσμο που να το κάνει αυτό. Και για αυτόν τον λόγο νιώθω τυχερός και καταλαβαίνω πόσο πολύτιμο είναι», λέει ο ίδιος που δείχνει να το απολαμβάνει σε αντίθεση με άλλους εργαζόμενους που χρειάζονται κάποια ώρα για να επιστρέψουν στο σπίτι τους.
Άλλες φορές προτιμά το wingsuit του και ανοίγει το αλεξίπτωτο του στο κατάλληλο υψόμετρο για να προσγειωθεί στην πισίνα. «Γιατί μπορώ», γράφει χαριτολογώντας στην λεζάντα.
View this post on Instagram
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία
- Στο στόχαστρο των ΗΠΑ το λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν – Καταστράφηκε πύργος επικοινωνιών και μια γέφυρα
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: 22 στο εδώλιο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φορολογική συμμόρφωση & Ψηφιακός μετασχηματισμός: Το Crash Test της Αγοράς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)






















































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442