Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απόψε το πρώτο δείγμα γραφής του νέου Ολυμπιακού στην Αυστρία

Απόψε το πρώτο δείγμα γραφής του νέου Ολυμπιακού στην Αυστρία

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε (18:00) το πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους, με τους Ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν τη Βολφσμπέργκερ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και για μια σειρά από φιλικές αναμετρήσεις.

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν χθες την πρώτη τους προπόνηση υπό βροχή στο Στανς, ενώ σήμερα δίνουν το πρώτο τους παιχνίδι για τη νέα σεζόν, κόντρα στη Βολφσμπέργκερ (18:00, Novasports 1).

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τους ποδοσφαιριστές του και να δει την ετοιμότητά τους, ενώ παράλληλα θα είναι και ένα «ξεμούδιασμα» για τους παίκτες έπειτα από μια σειρά συνεχόμενων και απαιτητικών προπονήσεων.

Ο πορτογάλος τεχνικός είναι αρκετά πιθανό να χρησιμοποιήσει πρώτη φορά και τον Τικίνιο Σοάρες, αλλά και τον Πιερ Κουντέ, ενώ προσανατολίζεται να βάλει δύο ενδεκάδες στο ματς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αποψινή αναμέτρηση είναι η πρώτη από τις έξι που θα δώσουν οι Ερυθρόλευκοι επί αυστριακού εδάφους σε διάστημα λίγων ημερών, καθώς ακολουθούν αυτές απέναντι σε Κράσνονταρ, Σάλτσμπουργκ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Ούφα και Κραϊόβα.

Sports in

Τσέφεριν: «Το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να βασίζεται σε προνόμια»

Τα… πυρά του κατά της European Super League εξαπέλυσε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, τονίζοντας ότι το νέο αυτό εγχείρημα θα είναι καταστροφικό για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024