Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαλέσκου - Καρολίνα: Χορεύουν μαζί και ανεβάζουν τη θερμοκρασία

Μαλέσκου – Καρολίνα: Χορεύουν μαζί και ανεβάζουν τη θερμοκρασία

Καλεσμένη στο πλατό της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε η Καρολίνα. Οι δυο τους «έβαλαν φωτιά» στο πλατό της εκπομπής

Καλεσμένη στο πλατό της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε η Καρολίνα από το Survivor. Οι δυο τους συζήτησαν για το παιχνίδι και για τους παίκτες. Κάποια στιγμή ζήτησαν από την Καρολίνα να πανηγυρίσει όπως στο Survivor.

Η Καρολίνα σηκώθηκε και συμπαρέσυρε όλο το πλατό και, φυσικά, την Ιωάννα που μας έχει αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις πόσο λατρεύει τον χορό.

Τα «καρφιά» της Καρολίνας για Ελένη και «Ντάφυ»

Η Καρολίνα, παράλληλα, λίγο μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση της με την Ελένη Χαμπέρη καθώς και στους καυγάδες της με τον Τριαντάφυλλο.

«Η Ελένη παίρνει θέση αλλά δεν μπαίνει για τα καλά. Δεν είναι των άκρων. Ο Τζέιμς σαν να της είχε πάρει το μυαλό. Δεν είναι κακό να έχει κάποιος χαμηλή συνείδηση… Είχαμε μια πολύ ωραία σχέση… Όταν έχανα έψαχνα να βρω τι φταίει», είπε αρχικά.

Για τον Τριαντάφυλλο

«Βγήκε πολύ γρήγορα η γνωμάτευση ότι ο Τριαντάφυλλος είχε δισκοκήλη, όταν ήμασταν στους Κόκκινους. Με το που μπήκε στο ατομικό αγώνισμα κι είδαμε ότι πετά, είπαμε ωπα τι έγινε. Φάνηκε στα ατομικά η ικανότητά του».

Νωρίτερα, είχε εισβάλει στο «Καλό Μεσημεράκι», όπου περιέγραψε στον Νίκο Μουτσινά την απίστευτη εμπειρία που έζησε στο Survivor 4, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη.

«Ο Σάκης είναι από τους καλύτερους παίκτες και η Μαριαλένα από τις καλύτερες παίκτριες. Αν η Μαριαλένα ήταν μόνη της θα μπορούσαμε να κάνουμε κολλητή παρέα μέσα στο παιχνίδι. Ο Σάκης καλός ήταν αλλά… Λίγο χάλασε μετά στην καλύβα.

Είχαμε το ίδιο match με την Μαριαλένα. Λέω τι γίνεται… Κάθε εβδομάδα αλλάζουν τα δεδομένα μέσα στο Survivor», είπε χαρακτηριστικά η Καρολίνα.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024