Δεκάδες άτομα, για άλλο ένα βράδυ χθες Παρασκευή, βρέθηκαν στο Πανεπιστήμιο

Δεν έχουν τέλος τα κορονοπάρτι στο ΑΠΘ, παρά τις εισαγγελικές παρεμβάσεις, παρά τους τραυματισμούς και τις ενέργειες το πρύτανη, Νίκου Παπαϊωάννου.

Δεκάδες άτομα, για άλλο ένα βράδυ χθες Παρασκευή, βρέθηκαν στο Πανεπιστήμιο, όπου επικρατούσε απίστευτος συνωστισμός με τους συμμετέχοντες να διασκεδάζουν και να χορεύουν στους ρυθμούς της μουσικής των ηχείων.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες  του ThessToday:

Τα πάρτι στο ΑΠΘ ξεκίνησαν τον Μάιο και από τότε, παρά τις 6 εισαγγελικές παρεμβάσεις αλλά και τα στοιχεία που κατέθεσε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου, διεξάγονται κανονικά κάθε εβδομάδα.

Πριν από 4 ημέρες, ο Νίκος Παπαϊωάννου παρέδωσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης όλα τα στοιχεία που θεωρεί εκείνος χρήσιμα, με την ελπίδα να βρεθούν οι διοργανωτές.

«Δεν είναι η ώρα να ρίχνουμε ευθύνες ο ένας στον άλλον. Με την αστυνομία έχουμε καταφέρει λόγω της συνεργασίας μας, να καθαρίσουμε το πανεπιστήμιο από τους ναρκέμπορους, θεωρώ λοιπόν, πως όσον αφορά τα πάρτι, η δική μας δουλειά είναι να ενημερώνουμε με στοιχεία, και να περιφρουρούμε τον χώρο.

Από την πλευρά μας, ενημερώνουμε τις αρχές, και έπειτα δεν είναι δική μας δουλειά η εξέλιξη της υπόθεσης, όπως και ούτε είμαστε οι αρμόδιοι να κρίνουμε την δουλειά των αρχών» τόνισε ο πρύτανης του ΑΠΘ σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr