Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με βιτριόλι: «Εύχομαι να τον φωτίσει ο Θεός» - Τι λέει ο Μητροπολίτης Βεροίας

Επίθεση με βιτριόλι: «Εύχομαι να τον φωτίσει ο Θεός» – Τι λέει ο Μητροπολίτης Βεροίας

«Εύχομαι και εκεί που θα είναι να τον φωτίσει ο θεός να μετανοήσει στο Θεό και να ζητήσει συγνώμη για ότι έκανε» τόνισε ο Μητροπολίτης Βεροίας

Για τα συνεχή προβλήματα που δημιουργούσε, τα δανεικά, τη συμπλοκή με τον ψάλτη στην αυλή της εκκλησίας, τα ναρκωτικά και άλλα προβλήματα που δημιούργησε στο παρελθόν ο δράστης της επίθεσης με βιτριόλι κατά των επτά Μητροπολιτών, μίλησε ο Μητροπολίτης Βεροίας Παντελεήμων.

Ο κ. Παντελεήμων τόνισε ότι μετά την πρωτοβάθμια καταδίκη του από το συνοδικό δικαστήριο απειλούσε τους πάντες ακόμη και τον ίδιο. Για την επίθεση με καυστικό υγρό τόνισε ότι κανένας δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι ένας κληρικός θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

Στον συνήγορο του δράστη Ανδρέα Θεοδωρόπουλο ο οποίος ρώτησε εάν γνώριζε η Μητρόπολη ότι ο πελάτης του είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, ο Μητροπολίτης Βεροίας απάντησε ότι ποτέ δεν έδωσε την εντύπωση ενός ανθρώπου που δεν πάει καλά, ενώ και κατά τη διάρκεια των ερευνών για την υπόθεσή του, ποτέ δεν προσκόμισε κάποιο σχετικό δικαιολογητικό.

«Εύχομαι και εκεί που θα είναι να τον φωτίσει ο θεός να μετανοήσει στο Θεό και να ζητήσει συγνώμη για ότι έκανε» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Μητροπολίτης Βεροίας.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024