Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτοί είναι οι πέντε καλύτεροι εραστές του ζωδιακού

Αυτοί είναι οι πέντε καλύτεροι εραστές του ζωδιακού

Τα πέντε ζώδια που βάζουν φωτιά στα σεντόνια

Ίσως τελικά δεν θέλετε να είναι… ταύρος στο κρεβάτι. Όχι, δηλαδή, ότι τα ταυράκια δεν καταφέρνουν και τίποτα, όμως δεν ανήκουν και στους πέντε κορυφαίους εραστές του ζωδιακού!

Ο καθένας τους έχει βρεθεί στη λίστα για άλλο λόγο, όμως είναι βέβαιο πως όλοι τους θα καταφέρουν να σας χαρίσουν αξέχαστες νύχτες. Τουλάχιστον, αν και το δικό σας ζώδιο ευνοεί αυτή τη… συνεργασία. Ποιοι είναι, όμως, οι καλύτεροι εραστές ανάμεσα στα δώδεκα ζώδια;

Κριός

Δεν αποτελεί έκπληξη η παρουσία του στη λίστα, αφού ο δυναμικός Κριός είναι γνωστός για την αποφασιστική προσωπικότητά του και το πάθος του στην κρεβατοκάμαρα. Δεν του αρέσει πάρα πολύ να κάνει γλύκες και αγκαλιές. Βλέπει το σεξ ως μία πράξη ευχαρίστησης και δράσης. Δεν φοβάται να δοκιμάσει καινούρια πράγματα στο κρεβάτι και να αποκαλύψει και τις πιο κρυφές φαντασιώσεις του.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι κυνηγούν πάντα την ευχαρίστηση και τις νέες προκλήσεις. Αν βρεθείς στο κρεβάτι με έναν Δίδυμο μην περιμένεις συμβατικά πράγματα. Από BDSM φαντασιώσεις μέχρι παιχνίδι ρόλων ή στάσεις που απαιτούν να είσαι master της γιόγκα, ο Δίδυμος θέλει να τα δοκιμάσει όλα. Και μιας και είναι τόσο καλός στο multi-tasking θα τα καταφέρει κιόλας!

Σκορπιός

Δεν είναι μυστικό ότι οι Σκορπιοί είναι τα πιο σεξουαλικά ζώδια. Παθιασμένοι και έντονοι προσφέρουν μεγάλη ευχαρίστηση στο άτομο που θα αποφασίσει να συνευρεθεί μαζί τους σεξουαλικά. Το ότι μπορούν να είναι αφοσιωμένοι στη σχέση τους, δεν σημαίνει ότι δεν απολαμβάνουν τον πειραματισμό. Ετοιμάσου για σεξ που θα σου μείνει αξέχαστο.

Υδροχόος

Δημιουργικοί, ανοιχτόμυαλοι, περιπετειώδεις, αυτοί είναι οι Υδροχόοι στη ζωή τους και στο κρεβάτι τους. Αν ψάχνεις για έναν σύντροφο που θα αφιερώσει χρόνο στο να περάσεις καλά, να ανακαλύψετε μαζί νέες στάσεις ή να παίξετε διάφορα παιχνίδια, τον βρήκες.

Τοξότης

Οι εξερευνητές του ζωδιακού. Αναζητούν πάντα την περιπέτεια και μισούν τη ρουτίνα. Ψάχνουν πάντα κάτι που θα τους εξιτάρει και θα τους προκαλέσει. Δεν φοβούνται να δοκιμάσουν καινούρια πράγματα, ενώ θα κάνουν τα πάντα για να εκπληρώσουν και την πιο τρελή σου φαντασίωση.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024