Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποια ζώδια ευνοεί η σημερινή πανσέληνος στον Αιγόκερω;

Ποια ζώδια ευνοεί η σημερινή πανσέληνος στον Αιγόκερω;

Τρία ζώδια αναμένεται να δουν αλλαγές προς το καλύτερο σε ερωτικά, σχέσεις και καριέρα.

Όπως φαίνεται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω διώχνει μακριά την κακή τύχη από τρεις εκπροσώπους του ζωδιακού που θα δουν μια νέα ημέρα να ξημερώνει.

Καρκίνος

Τα έχουμε πει… οι Καρκίνοι ευνοούνται αυτό το διάστημα και στα θέματα της αγάπης είστε έτοιμοι για μια αποκάλυψη. Αυτό σημαίνει ότι στον ερωτικό τομέα θα δείτε κινήσεις που έχουν νόημα αλλά και θα κατανοήσετε συμπεριφορές που αποδεχόσασταν αλλά δεν σας αξίζουν.

Αυτή η Σελήνη θα ανοίξει τα μάτια σας και θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε στη ζωή, χωρίς να χρειάζεται να δίνετε σε άτομο που σας βάζει σε δεύτερη μοίρα.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω έρχεται για να σας βοηθήσει να πάρετε αυτό που θέλετε, ενώ ενισχύει και τις διαπραγματευτικές σας δυνάμεις. Αυτή η Πανσέληνος θα σας δώσει τη δύναμη να εκφραστείτε έτσι ώστε να μπορείτε να πορευτείτε προς το πεπρωμένο σας και να ακολουθήσετε τον επαγγελματικό δρόμο που θέλετε, δηλαδή να βγάζετε χρήματα όπως έχετε στο μυαλό σας. Η κακή τύχη του προηγούμενου διαστήματος φεύγει… οπότε χαμογελάστε!

Ιχθύς

Το διάστημα αυτό έρχεται για να ξεκουραστείτε. Έχετε ανάγκη την χαλάρωση και η Πανσέληνος αυτή σας προσφέρει γαλήνη και ψυχική ηρεμία. Η Πανσέληνος θα δώσει σε εσάς τους Ιχθύες το χρόνο που χρειάζεστε για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, ώστε να μπορείτε να δείτε ξανά καθαρά. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αφιερώσετε λίγο χρόνο στην κατανόηση των πραγμάτων και τότε θα δείτε ότι είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024