Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: «Στην Αθήνα η Λυδία θα είναι η κόρη του φονιά» - Τι αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας

Γλυκά Νερά: «Στην Αθήνα η Λυδία θα είναι η κόρη του φονιά» – Τι αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας

Οι στιγμές βίας που έζησε το ενός έτους παιδί της Καρολάιν μπορεί να χαραχτούν στο υποσυνείδητό του, και να επανέλθουν με φόβος και άγχος στη μετέπειτα ζωή του. «Το παιδί πρέπει να μεγαλώσει στην Αλόννησο» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας και απορρίπτει το αίτημα για συνεπιμέλεια που έχουν υποβάλει οι γονείς του συζυγοκτόνου

Οι βίαιες στιγμές στο σπίτι των Γλυκών Νερών δεν θα χωρέσουν στις μνήμες της μικρής Λυδίας, καθώς ήταν μόλις 11 μηνών όταν η μητέρα της δολοφονήθηκε. Ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρουν ειδικοί οι βίαιες σκηνές είναι πιθανόν να καταγραφούν στο υποσυνείδητό του οδηγώντας σε μετέπειτα προβλήματα.

Αυτό ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας που ζητά να αποδοθεί η αποκλειστική επιμέλεια στην οικογένεια της Καρολάιν, και απορρίπτει το αίτημα της οικογένειας του συζυγοκτόνου για συνεπιμέλεια.

Στην Αλόννησο η μικρή Λυδία θα είναι ασφαλής δηλώνει ο δικηγόρος, καθώς το νησί θα αγκαλιάσει το παιδί. Εξάλλου η κοινωνική λειτουργός που εξέτασε το περιβάλλον της οικογένειας της Καρολάιν το βρήκε ιδανικό.

Η Λυδία πρέπει να μεγαλώσει στην Αλόννησο

Ζωτική ανάγκη για την μικρή Λυδία είναι να μεγαλώσει με τους γονείς της μητέρας της στην Αλόννησο δήλωσε στο «Live News» ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης.

«Λένε οι ειδικοί ότι το βρέφος από 6 μηνών έχει προσλαμβάνουσες παραστάσεις βίας στο υποσυνείδητό του. Αποθηκευμένες εμπειρίες βίας. Αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο μωρό. Αυτό το παιδί, σαν περιβάλλον, θεωρούμε ότι πρέπει να μεγαλώσει στην Αλόννησο.

Γιατί η Αλόννησος το αγκαλιάζει ήδη. Το νησί αγκαλιάζει την μητέρα της Καρολάιν, είχε αγκαλιάσει την Καρολάιν. Δεν θα υποστεί το μπούλινγκ που θα υποστεί στην Αθήνα που θα είναι η κόρη του δολοφόνου της μάνας της. Στην Αλόννησο θα είναι η Λυδία της αδικοχαμένης μανούλας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ιδανικό το περιβάλλον της οικογένειας στην Αλόννησο

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η κοινωνική λειτουργός που εξέτασε το περιβάλλον της οικογένειάς της Καρολάιν το χαρακτήρισε ιδανικό για να μεγαλώσει η μικρή Λυδία.

«Οικονομικά η μητέρα της Καρολάιν μπορεί να αντιμετωπίσει το θέμα παιδί. Ο ίδιος ο κατηγορούμενος είπε ότι κάθε μήνα η μητέρα της Καρολάιν τους έδινε 1000 ευρώ για να τα βγάλουν πέρα» σημείωσε.

«Οι ψυχίατροι λένε ότι στο τοξικό περιβάλλον του δολοφόνου, έστω και αν είναι οι γονείς του που μπορεί να μην έχουν καμία ευθύνη, δεν είναι δυνατόν να μεγαλώσει αυτό το παιδί» πρόσθεσε ο κ. Χαρμάνης.

Τέλος, έκανε λόγο ότι οι δύο γιαγιάδες επικοινώνησαν χθες σε καλό κλίμα, αλλά δεν συμφώνησαν, καθώς η οικογένεια του συζυγοκτόνου θέλει το παιδί στην Αθήνα.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024