Άγιος Παντελεήμονας: Ποινική δίωξη για κακούργημα σε βάρος τριών ατόμων για τον ομαδικό βιασμό εγκύου
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι για βιασμό από δύο δράστες, από κοινού και συνδρομή στον βιασμό και αρπαγή από κοινού, με σκοπό να εξαναγκαστεί ο παθών.
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε από την Εισαγγελία σε βάρος των τριών αλλοδαπών πακιστανικής καταγωγής που συνελήφθησαν για τον βιασμό μιας 25χρονης γυναίκας, η οποία μάλιστα βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι για βιασμό από δύο δράστες, από κοινού και συνδρομή στον βιασμό και αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί ο παθών.
Παράλληλα, ποινική δίωξη για βιασμό από άγνωστο δράστη ασκήθηκε σε βάρος ενός τετάρτου ατόμου που αναζητείται από τις αρχές.
Oι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή.
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση»
- Γιορτή σήμερα 17 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]
- Europa League: Σαρωτική πρόκριση (4-0) η Άστον Βίλα, ματσάρα και ανατροπή (4-2) η Μπράγκα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442