Ο Ιμπραΐμα Κονατέ ανήκει πλέον στην Λίβερπουλ και ο ίδιος αποφάσισε να γιορτάσει την μεταγραφή του, ανάβοντας… φωτοβολίδες στον κήπο του.
Ειδικότερα, ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε με τους φίλους και την οικογένεια του στο σπίτι του, προκειμένου να μοιραστεί την χαρά του για το γεγονός πως θα αγωνίζεται από του χρόνου στον αγγλικό σύλλογο. Κάπου εκεί λοιπόν η κατάσταση… ξέφυγε λίγο και ο παίκτης μαζί με έναν παρευρισκόμενο στο πάρτι, άναψαν φωτοβολίδες στην αυλή.
Ο Γάλλος αμυντικός αποχώρησε από την Λειψία για τους «ρεντς» και έχει ανακοινωθεί εδώ και λίγο καιρό, με την αγορά του να κοστολογείται περίπου στα 40 εκατ. ευρώ.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA και COSMOTE SPORT 1.
Οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν στο μεταγραφικό «στόχαστρο» τον 15χρονο Κριστιάνο Ρονάλντο τζούνιορ, αλλά ο CR7 φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη