Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τουρισμός: Ελεύθερα τα ταξίδια στην Ελλάδα, πλην Αττικής, για τους Ολλανδούς από την Κυριακή

Τουρισμός: Ελεύθερα τα ταξίδια στην Ελλάδα, πλην Αττικής, για τους Ολλανδούς από την Κυριακή

Οι Ολλανδοί τουρίστες θα μπορούν από την Κυριακή να ταξιδεύουν ελεύθερα σε όλη την Ελλάδα, πλην Αττικής, σύμφωνα με το υπουργείο Τουρισμού

Να ταξιδεύουν στην Ελλάδα ελεύθερα – πλην της Αττικής – θα μπορούν από την Κυριακή οι Ολλανδοί τουρίστες, σύμφωνα με σχετικές αναρτήσεις στις σελίδες του υπουργείου Τουρισμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Να ταξιδεύουν στην Ελλάδα ελεύθερα (πλην της Αττικής) θα μπορούν από την Κυριακή οι Ολλανδοί τουρίστες. Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη που έρχεται μετά το πρόσφατο ταξίδι του Υπ. Τουρισμού Θεοχάρη στην Ολλανδία και τις επαφές του με την υψηλόβαθμο αξιωματούχο του Υπουργείου Εξωτερικών της Ολλανδίας, κα Anita van den Ende», γράφει το υπουργείο.

Παράλληλα, ο αρμόδιος υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter επισημαίνει: «Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη το άνοιγμα της αγοράς για τους Ολλανδούς τουρίστες, για την τόνωση της τουριστικής ζήτησης προς την χώρα μας. Αυτό είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας που κάναμε το προηγούμενο διάστημα σε όλα τα επίπεδα: υγειονομικό, τεχνικό και πολιτικό».

Σημειώνεται ότι ολόκληρη η Ελλάδα είναι εκτός του καταλόγου με τις «περιοχές κινδύνου» από την Κυριακή για τη Γερμανία, γεγονός που είχε σχολιαστεί θετικά από τον υπουργό Τουρισμού.

Σε αυτή τη χρονική συγκυρία, ο μεγάλος άγνωστος για τον ελληνικό τουρισμό παραμένει ο «Άγγλος τουρίστας», πότε δηλαδή αυτός θα μπορεί να ταξιδεύσει χωρίς να μπει σε καραντίνα όταν γυρίσει στην πατρίδα του.

Ελπίδα των εμπλεκομένων με τα τουριστικά πράγματα είναι ότι το πράσινο φως για τον Άγγλο ταξιδιώτη μπορεί να δοθεί μετά τη 19η Ιουλίου.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024