Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: Ψυχρός και κυνικός ο συζυγοκτόνος - Τα πρώτα του λόγια στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους

Γλυκά Νερά: Ψυχρός και κυνικός ο συζυγοκτόνος – Τα πρώτα του λόγια στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους

Ο 33χρονος φάνηκε να έχει συνειδητοποιήσει τον νέο χώρο… διαμονής του και να προσαρμόζεται στα καινούργια δεδομένα.

Ψυχρός και νηφάλιος, με βλέμμα παγωμένο εμφανίστηκε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Κορυδαλλού ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο άνθρωπος που ομολόγησε την δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν  στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

«Βάλτε με να δουλέψω για να περνάει η ώρα μου». Αυτά, ήταν τα πρώτα λόγια του  στους υπαλλήλους των φυλακών Κορυδαλλού οι οποίοι τον ρώτησαν εάν θα χρειαστεί κάτι.

Ο 33χρονος φάνηκε να έχει συνειδητοποιήσει τον νέο χώρο… διαμονής του και να προσαρμόζεται στα καινούργια δεδομένα.

Ο πιλότος που με το στυγερό του έγκλημα έχει παγώσει το πανελλήνιο, λίγο πριν μπει στους χώρους των κτιρίων των φυλακών είχε στραμμένο το βλέμμα προς τον ουρανό, όπως και κατά την έξοδο του από το γραφείο του εισαγγελέα, ενώ ήταν λιγομίλητος.

Πέρασε από συνέντευξη, όπως είθισται με κάθε κατηγορούμενο που προφυλακίζεται, παρέλαβε τα κλινοσκεπάσματα του και οδηγήθηκε στη λεγόμενη VIP πτέρυγα των φυλακών.

Στη ΣΤ πτέρυγα εκεί που όπου κρατούνται άτομα με χαμηλό εγκληματικό προφίλ και θεωρείται υψίστης ασφαλείας. Μαζί του στο κελί είναι τρία ακόμα άτομα μεταξύ των οποίων ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που κρατείται για διακίνηση ναρκωτικών, έναν κρατούμενο για λαθρεμπορία και άλλο ένα άτομο για ναρκωτικά.

Αφού ενημερώθηκε για το πρόγραμμα της φυλακής για το οποίο, όπως φάνηκε δεν είχε πολλές απορίες, αμέσως τότε απευθύνθηκε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και με ψυχρό ύφος τους είπε: «Βρείτε μου να κάνω μια δουλειά για να περνάει η ώρα μου».

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δεν αντιλήφθηκαν ούτε για μια στιγμή έναν άνθρωπο να λυγίζει από συναισθηματική φόρτιση.

Αντιθέτως είδαν έναν πολύ δυνατό χαρακτήρα. Μάλιστα ο 32χρονος τους δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με την πτέρυγα στην οποία των τοποθέτησαν.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, δεν ζήτησε να δει κανέναν από τους συγγενείς του, αλλά ούτε και το δικηγόρο του. Στην ίδια πτέρυγα που βρίσκεται από χθες το βράδυ ο 32χρονος πιλότος βρίσκονται ο Μένιος Φουρθιώτης, ο Παναγιώτης Βλαστός και ο Τζώρτζης Κοτσολιούτσος.

Από σήμερα προαυλίστηκε κανονικά με τους υπόλοιπους κρατούμενους της ΣΤ πτέρυγας και ακολούθησε όλο του πρόγραμμα που προβλέπεται.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024