Cool, άνετος και πάνω απ’ όλα αισιόδοξος εμφανίστηκε στην αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων ένας μαθητής από την Καλαμάτα, που αντιμετώπισε με πρωτοφανή ψυχραιμία την όποια… παρεκτροπή από τον προγραμματισμό.
Όπως δήλωσε στο BEST TV, ο μαθητής πήγε για να γράψει χημεία. Ωστόσο το υπό εξέταση ήταν ιστορία. Και ένεκα της σύγκρουσης, όπως είπε, τους έγραψε… μαθηματικά. «Λίγα μαθηματικά, ό,τι ήξερα».
Πάντως, ο μαθητής ανέφερε ότι τα θέματα ήταν… βατά, ακόμη και για κάποιον που δεν είχε διαβάσει, επισημαίνοντας: «Εδώ έγραψα εγώ».
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας