Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μιλάμε για γυναικοκτονίες - Είμαι σε οριακή κατάσταση»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μιλάμε για γυναικοκτονίες – Είμαι σε οριακή κατάσταση»

«Βλέπω πράγματα που με ανατριχιάζουν αυτές τις μέρες στην τηλεόραση και δε πιστεύω ότι το νομικό μας σύστημα αυτή τη στιγμή είναι ικανό να βάλει τα πράγματα στη θέση του» δήλωσε μεταξύ άλλων η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/06) η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μιλώντας μεταξύ άλλων στις καταγγελίες που έχουν γίνει στο χώρο του θεάματος, αλλά και για την δολοφονία της Καρολάιν και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων τόνισε χαρακτηριστικά:

«Βλέπω πράγματα που με ανατριχιάζουν αυτές τις μέρες στην τηλεόραση και δε πιστεύω ότι το νομικό μας σύστημα αυτή τη στιγμή είναι ικανό να βάλει τα πράγματα στη θέση του.

Με τρομάζει πάρα πολύ αυτό. Θεωρώ ότι αν σε γεγονότα πάρα πολύ σοβαρά η καταδίκη είναι τόσο μικρή σε διάρκεια, τότε στις υποθέσεις που αναφέρεσαι θα είναι κάτι αστείο… Δε μπορώ να κοιμηθώ εδώ και πάρα πολύ καιρό… Μιλάμε για γυναικοκτονίες αυτή τη στιγμή, δε περνάω πολύ καλά με όλο αυτό, είμαι σε οριακό κομμάτι».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δήλωσε:

«Διαμαρτύρομαι αυτή τη στιγμή και θα ήθελα να μπορέσω να διαμαρτυρηθώ και με άλλο τρόπο αλλά δε ξέρω κατά πόσο αυτό μπορεί να αλλάξει το οτιδήποτε. Νομίζω πως όλες μας κάτι πρέπει να κάνουμε. Οι νόμοι δε μας ευνοούν. Ένας βιαστής εκτίει μια ποινή πέντε χρόνων, βγαίνει έξω και ξαναβιάζει.

Δεν είμαι προστατευμένη από πουθενά, ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε τα παιδιά μου, ούτε καμία γυναίκα. Κάνουμε ότι μπορούμε για να διαμαρτυρηθούμε αλλά μόνο στα social media, πρακτικά πρέπει να δούμε τι θα γίνει. Ελπίζω ότι κάτι θα αλλάξει.

Είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος. Δε θέλω να έχω κανένα αρνητικό συναίσθημα. Όμως υπάρχουν γεγονότα που μιλούν από μόνα τους».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024