Συγκινήθηκε η Καινούργιου – Λύγισαν όλοι στο πλατό της εκπομπής
Συγκλόνισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος μιλώντας για τον θάνατο του αδερφού του από όγκο στο κεφάλι λέγοντας πως του στοίχησε τα παιδικά του χρόνια.
Η συγκλονιστική ιστορία που εξομολογήθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος χθες στο Survivor προβλήθηκε σήμερα στο Ευτυχείτε και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα του.
Ο γνωστός δημοσιογράφος, που είχε χάσει και ο ίδιος τον αδερφό του πριν πολλά χρόνια, δεν άντεξε στον αέρα. Συγκλονισμένη και η Κατερίνα Καινούργιου, ακούγοντας την κατάθεση ψυχής και των δύο ανδρών.
Το περιστατικό που συγκίνησε
«Καταλαβαίνω πολύ καλά τον Γιώργο που η σκέψη του είναι στους γονείς του. Από αυτή τη στιγμή και μετά εννοείται ότι η σκέψη όλων είναι στους γονείς μας, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι η ζωή σου είναι πριν από αυτό και μετά από αυτό, δεν μπορεί να αλλάξει αυτό. Τη μεγάλη μου αγάπη στην οικογένειά του και ειδικά στη μαμά του», είπε με δάκρυα στα μάτια ο Γιάννης Πουλόπουλος.
«Η μητέρα μου και ο πατέρας μου, πριν τους συμβεί αυτό, επειδή είχε συμβεί στο φιλικό τους περιβάλλον, έλεγαν πάντα ότι αυτός είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί ένας γονιός να ζήσει. Και όταν μετά από μερικά χρόνια το έζησαν κι αυτοί, μπόρεσαν να το συνειδητοποιήσουν. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς είναι αν δεν το βιώσει. Εγώ τον Γιώργο μπορώ να τον καταλάβω από τη δική μου πλευρά».
Δείτε το βίντεο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
- Amazon: Όχι στη χρήση εικόνων ΑΙ από πωλητές μετά από νόμο της Νέας Υόρκης
- OHE: Εγκρίθηκε η θητεία του επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ακόμα 4 χρόνια – Ποιοί καταψήφισαν
- Ισπανία: Η πυρκαγιά στη Μαδρίτη έχει ξεπεράσει την ικανότητα κατάσβεσής της – Η ΕΕ στέλνει κι άλλες δυνάμεις
- Οι καύσωνες αυξάνουν τη τουριστική ζήτηση για «ψυχρούς προορισμούς»
- Γιορτή σήμερα 25 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442