Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόγια: «Ο Ναδάλ αν δεν είναι 100% έτοιμος δεν μπορεί ν’ αγωνιστεί σε Grand Slam»

Μόγια: «Ο Ναδάλ αν δεν είναι 100% έτοιμος δεν μπορεί ν’ αγωνιστεί σε Grand Slam»

Ο προπονητής του Ράφα Ναδάλ, Κάρλος Μόγια, μίλησε για την κόπωση του παίκτη του και ξεκαθάρισε γιατί δεν θα συμμετάσχει στο Γουϊμπλετον και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην κόπωση του Ράφα Ναδάλ αναφέρθηκε ο Κάρλος Μόγια, ξεκαθαρίζοντας γιατί δεν θα συμμετάσχει στο Γουϊμπλετον και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο παλιός πρωταθλητής, συμπαίκτης του, και προπονητής του Ράφα Ναδάλ τόνισε ότι αν ο Ισπανός δεν είναι 100% έτοιμος δεν μπορεί ν’ αγωνιστεί σε Grand Slam.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η σεζόν στο χώμα ήταν πολύ σκληρή, η πίεση ήταν μεγάλη, σωματικά και πνευματικά. O Ράφα την ολοκλήρωσε εξαντλημένος. Γι’ αυτό και του αξίζει λίγη ξεκούραση.

Είναι ένας μαραθώνιος, ένας αγώνας μακράς διάρκειας, στον οποίο πρέπει να παρθούν και δύσκολες αποφάσεις. Μια απ’ αυτές, ήταν η απόφαση που πήρε να σταματήσει να παίζει τώρα, ώστε να είναι δυνατότερος όταν επιστρέψει.

Πριν από δυο χρόνια, ο Ράφα έφτασε σ’ ένα σημείο πολύ μεγάλης πνευματικής κόπωσης, από το οποίο ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βγει. Τώρα έφτασε ξανά κοντά σ’ αυτό. Δεν τον παίρνει να αγωνιστεί σε ένα Grand Slam, αν δεν είναι 100% έτοιμος, για την εικόνα, το κύρος του και το πως είναι σαν άνθρωπος».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024