Ο προπονητής του Ράφα Ναδάλ, Κάρλος Μόγια, μίλησε για την κόπωση του παίκτη του και ξεκαθάρισε γιατί δεν θα συμμετάσχει στο Γουϊμπλετον και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην κόπωση του Ράφα Ναδάλ αναφέρθηκε ο Κάρλος Μόγια, ξεκαθαρίζοντας γιατί δεν θα συμμετάσχει στο Γουϊμπλετον και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο παλιός πρωταθλητής, συμπαίκτης του, και προπονητής του Ράφα Ναδάλ τόνισε ότι αν ο Ισπανός δεν είναι 100% έτοιμος δεν μπορεί ν’ αγωνιστεί σε Grand Slam.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η σεζόν στο χώμα ήταν πολύ σκληρή, η πίεση ήταν μεγάλη, σωματικά και πνευματικά. O Ράφα την ολοκλήρωσε εξαντλημένος. Γι’ αυτό και του αξίζει λίγη ξεκούραση.

Είναι ένας μαραθώνιος, ένας αγώνας μακράς διάρκειας, στον οποίο πρέπει να παρθούν και δύσκολες αποφάσεις. Μια απ’ αυτές, ήταν η απόφαση που πήρε να σταματήσει να παίζει τώρα, ώστε να είναι δυνατότερος όταν επιστρέψει.

Πριν από δυο χρόνια, ο Ράφα έφτασε σ’ ένα σημείο πολύ μεγάλης πνευματικής κόπωσης, από το οποίο ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βγει. Τώρα έφτασε ξανά κοντά σ’ αυτό. Δεν τον παίρνει να αγωνιστεί σε ένα Grand Slam, αν δεν είναι 100% έτοιμος, για την εικόνα, το κύρος του και το πως είναι σαν άνθρωπος».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr