Αγγελική Νικολούλη: Μιλά για το τηλεφώνημα που τη σόκαρε – «Τα σκοτεινά σημεία και η απόφαση της Καρολάιν να χωρίσει»
Δείτε τι είπε η δημοσιογράφος
Για το τηλεφώνημα που τη σόκαρε, κατά τη διάρκεια της έκτακτης εκπομπής την περασμένη Παρασκευή για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, μίλησε η Αγγελική Νικολούλη.
Η δημοσιογράφος, η οποία έχει ασχοληθεί εκτενώς με το έγκλημα από την πρώτη στιγμή, είπε πως «είναι πολύ σοβαρή πηγή και δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτή τη μαρτυρία, γιατί είναι ιδιαίτερα σοβαρή».
Ωστόσο, συμπλήρωσε πως χαίρεται που η έρευνα θα συνεχιστεί στην τακτική ανάκριση «γιατί πιστεύω πως θα φωτίσει κάποια σημεία που παραμένουν σκοτεινά».
«Βλέπω από κάποιες πληροφορίες που φτάνουν, από κάποια γεγονότα που φαίνεται ότι οδήγησαν την κοπέλα να πάρει την απόφαση να χωρίσει, φαίνεται ότι όλα αυτά προκλήθηκαν από έναν συγκεκριμένο χώρο» είπε σε άλλο σημείο και επανέλαβε πως δεν θα ήθελε να συμπληρώσει κάτι άλλο σχετικό με το τηλεφώνημα.
Το τηλεφώνημα που την σόκαρε
Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Παρασκευή, η Αγγελική Νικολούλη δέχθηκε ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα, την ώρα που εκείνη βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».
Χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, η έμπειρη δημοσιογράφος έκανε τη μία ερώτηση μετά την άλλη στον άγνωστο μάρτυρα και από τις αντιδράσεις της έδειχνε πως βρισκόταν σε σοκ, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που άκουγε. Επρόκειτο για πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος, φάνηκε να καταλαβαίνει πράγματα για τη νύχτα της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.
«Πω πω τι μου λες τώρα» έλεγε και ξαναέλεγε η παρουσιάστρια μη μπορώντας να πιστέψει όσα της έλεγε το πρόσωπο που βρισκόταν στην άλλη άκρη της γραμμής.
- Ο Ζάκερμπεργκ «κλέβει» στέλεχος της Amazon
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442