Ένα σημαντικό τηλεφώνημα δέχθηκε η Αγγελική Νικολούλη, στον αέρα του έκτακτου «Φως στο Τούνελ» περίπου στις 2 το ξημέρωμα της Παρασκευής.
Χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, η έμπειρη δημοσιογράφος έκανε τη μία ερώτηση μετά την άλλη στον άγνωστο μάρτυρα και από τις αντιδράσεις της έδειχνε πως βρισκόταν σε σοκ, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που άκουγε. Επρόκειτο για πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος, φάνηκε να καταλαβαίνει πράγματα για τη νύχτα της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.
«Πω πω τι μου λες τώρα» έλεγε και ξαναέλεγε η παρουσιάστρια μη μπορώντας να πιστέψει όσα της έλεγε το πρόσωπο που βρισκόταν στην άλλη άκρη της γραμμής.
Αξίζει να σημειωθεί πως από την πρώτη στιγμή της έκτακτης εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη αλλά και ο Θανάσης Κατερινόπουλος υποστήριζαν πως ενδεχομένως υπάρχει τρίτο πρόσωπο είτε με φυσική παρουσία τη βραδιά του φονικού είτε με ηθική αυτουργία στη δολοφονία της 20χρονης.
Δείτε τη στιγμή που η Αγγελική Νικολούλη παθαίνει σοκ
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα