
Αθηνά Οικονομάκου: Το πρώτο μπάνιο μετά τη γέννηση της κόρης της
H Αθηνά Οικονομάκου απόλαυσε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα λίγο μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της
Πριν από λίγες ημέρες η γνωστή ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και έγινε για δεύτερη φορά μανούλα.
Από τότε έχει αφιερωθεί πλήρως στην φροντίδα της νεογέννητης κόρης της και η ευτυχία που βιώνει με δύο πλέον παιδιά στο σπίτι είναι απερίγραπτη.
Μετά από τον εμβολιασμό της για τον κοροναϊό, η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να βγει λίγο εκτός σπιτιού και να απολαύσει χαλαρές στιγμές δίπλα στην θάλασσα.
Στις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ευτυχισμένη μανούλα δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την παραλία, όπου χαλαρώνει κάτω από τον ελληνικό ήλιο.
- Λίβανος: 12 νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί, σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς παρά την εκεχειρία
- Μεξικό: Τουλάχιστον 11 νεκροί και 30 τραυματίες σε ανατροπή λεωφορείου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Χεράτα» και… πέτσινα πτυχία
- Καύσιμα σε ράλι τιμών: Το αμερικανικό road trip γίνεται πολυτέλεια
- Τα… κατορθώματα του Τραμπ στο μέτωπο του πληθωρισμού
- Λιντς Γιουνάιτεντ- Μπέρνλι 3-1: «Άλμα» παραμονής για τα «παγώνια»




