Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βέλγιο-Αν Σινκλέρ: Ο Ντομινίκ Στρος Καν ήξερε πώς να με πείσει ότι δεν υπήρχε πρόβλημα

Βέλγιο-Αν Σινκλέρ: Ο Ντομινίκ Στρος Καν ήξερε πώς να με πείσει ότι δεν υπήρχε πρόβλημα

Καταπέλτης η πρώην σύζυγος του Ντομινίκ Στρος Καν, του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ και επίδοξου προέδρου της Γαλλίας, που πρωταγωνίστησε σε σεξουαλικό σκάνδαλο στη Νέα Υόρκη και κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού. «Ήταν καλός πολιτικός, ήξερε πώς να με πείσει, είμαι μάλλον αφελής», δηλώνει η πρώην σύζυγός του, Αν Σινκλέρ

«Σεισμό» που κατέστρεψε τη ζωή της έχει χαρακτηρίσει η δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος του Ντομινίκ Στρος Καν, Αν Σινκλέρ, την υπόθεση «Sofitel», ενώ μιλώντας στο rtl, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου που αφορά στη ζωή της, με τίτλο «Passé Composé», εξήγησε ότι δεν γνώριζε πώς ενεργούσε ο Στρος Καν.

«Είμαι μάλλον αφελής, πιθανώς, εμπιστεύομαι πολύ, πιθανώς υπάρχει άρνηση. Δεν μπορώ να το αρνηθώ. Όταν δεν βλέπουμε τι συμβαίνει, πιθανώς δεν θέλουμε να το δούμε», σημειώνει η Αν Σινκλέρ.

«Ο σύζυγός μου ήταν πολύ καλός πολιτικός. Ήξερε πώς να πείσει το κοινό, ήξερε πώς να με πείσει ότι δεν υπήρχε πρόβλημα. Εμπιστεύομαι και καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς. Δεν υπάρχουν πραγματικές εξηγήσεις, ελπίζω ότι οι άνθρωποι με πιστεύουν. Έχω την εντύπωση ότι η ειλικρίνεια περνάει ούτως ή άλλως», επεσήμανε.

Παρά την υπόθεση αυτή, που είχε συγκονίσει τη διεθνή κοινή γνώμη, καθώς διαδραματίστηκε την εποχή που ο Ντομινίκ Στρος Καν ήταν ο ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ και προαλειφόταν για την προεδρία της Γαλλίας, η Αν Σινκλέρ αναφέρει ότι είχε μια ευτυχισμένη ζωή.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 20 χρόνια και η Σινκλέρ, η οποία ερωτεύτηκε τον Στρος – Καν όταν του πήρε συνέντευξη, στάθηκε στο πλευρό του όταν εκείνος κατηγορήθηκε, το Μάιο του 2011, ότι επιχείρησε να βιάσει μια καμαριέρα στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης.

Το σκάνδαλο υποχρέωσε τον Στρος – Καν να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΔΝΤ και γκρέμισε τις ελπίδες του να θέσει υποψηφιότητα στις γαλλικές προεδρικές εκλογές τον Απρίλιο και Μάιο του 2012 με το Σοσιαλιστικό Κόμμα, το οποίο τελικά επικράτησε με τον Φρανσουά Ολάντ.

«Ήμουν πολύ τυχερή στη ζωή μου. Υπήρχε αυτός ο κατακλυσμός και στη συνέχεια γυρίζεις και κοιτάζεις το παρελθόν και σκέφτεσαι τον εαυτό σου πώς, γιατί δεν είδες, ούτε αντέδρασες», υπογράμμισε η Αν Σινκλέρ στη συνέντευξή της.

Όπως τόνισε, όμως, η ευτυχία της είναι τα παιδιά της, τα εγγόνια της, ο σύντροφός της.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024