Παναθηναϊκός: Ο Μήτογλου και ο Ομπράντοβιτς
Αν κι ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί, είναι ξεκάθαρο σε όλο τον κόσμο ποια είναι η… ενδεχόμενη ήττα του ΠΑΟ, και δεν είναι ο Μήτογλου
Υπάρχει ένα αξίωμα, το οποίο είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε: καμία μεταγραφή δεν έχει… τελειώσει, αν δεν ανακοινωθεί, αν δεν υπογραφούν τα συμβόλαια.
Ακόμα κι οι ομάδες το έχουν μάθει, από τον καιρό που ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Φούτσκα, ο οποίος ποτέ δεν ήρθε στην Ελλάδα (δίχως, βεβαίως, αυτό να αποτελεί μομφή για τους «πράσινους»), γι’ αυτό και περιμένουν το υπογεγραμμένο συμβόλαιο για να προβούν σε ανακοινώσεις.
Με αυτό το δεδομένο, οι υποθέσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Ντίνου Μήτογλου είναι ανοιχτές, μέχρι τη στιγμή που κάποια ομάδα θα τους ανακοινώσει.
Όποια κι αν είναι αυτή…
- Ποδοσφαιριστής στην Παραγουάη έγινε… Βουτσάς και έβαλε γκολ με το πρόσωπο (vids)
- Ο Νορβηγός, Έσκας, σφυρίζει τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ράγιο
- Ο Παναθηναϊκός ξόδεψε 10,7 εκ. ευρώ για το «9» σε 1,5 χρόνο!
- Απαγόρευση μεταγραφών επιβλήθηκε στην Παρτιζάν
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442