Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: Την σκότωσε μαζί με το σκυλάκι που αγαπούσε

Γλυκά Νερά: Την σκότωσε μαζί με το σκυλάκι που αγαπούσε

Τον περασμένο Δεκέμβριο οι εθελοντές του φιλοζωικού σωματείου Μαραθώνα είχαν δώσει με χαρά για υιοθεσία την αδέσποτη Ροξυ στο ζευγάρι

Ένα στοιχείο που συγκλόνισε πριν ακόμα από την εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν ήταν το κουτάβι της οικογένειας το οποίο ο δράστης έπνιξε και κρέμασε ώστε να κάνει πιο πειστική την εκδοχή της ληστείας.

Η Καρολάιν αγαπούσε πολύ τα ζώα και είχε υιοθετήσει μαζί με τον πιλότο σύζυγό της τη Ρόξυ τον περασμένο Δεκεμβριο από το φιλοζωικό σωματειο Μαραθώνα. Σε γραπτή ανακοίνωσή του το σωματείο περιγράφει ότι είδε τότε ένα ζευγάρι πρότυπο που είχε ακόμα 4 γατάκια, με τα οποία ζούσαν όλοι μαζί στο έρημο πλέον σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Ένα κύπελο με τροφή για τα αδέσποτα της γειτονιάς δίπλα στα λουλούδια για το παντοτινό αντίο.

Έξω από το σπίτι του εφιάλτη για την Καρολάιν και τη Ρόξυ το αγαπημένο της σκυλάκ. Η γειτόνισσα της θυμάται τον ήχο του τρόμου τη νύχτα της φρίκης για το ζώο που βρέθηκε κρεμασμένο στη σκάλα του σπιτιού. Και λίγο πιο πέρα στο κρεβάτι της η Καρολαιν νεκρή διπλά στο κοριτσάκι της.

Με τον σύζυγο της να ομολογεί 37 ολόκληρες μέρες μετά πως δεν σταμάτησε στο φόνο της 20χρονης αλλά τα χεριά του βάφτηκαν με αίμα και με τον τετράποδο φίλο της. Αμίλητοι μάρτυρες στις σκηνές το βρέφος τους και 4 γατάκια.

«Μετά το κλάμα του σκύλου άκουσα κάποια βήματα σαν κάποιος να κατέβαινε από τη σκάλα του διπλανού σπιτιού. Επειδή ήξερα ότι στο διπλανό σπίτι έχουν ζώα, υπέθεσα πως το σκυλί μάλωσε με τις γάτες, από αυτό ξύπνησε ο Μπάμπης και κατέβηκε να ηρεμήσει τα ζώα».

Τον περασμένο Δεκέμβριο οι εθελοντές του φιλοζωικού σωματείου Μαραθώνα είχαν δώσει με χαρά για υιοθεσία την αδέσποτη Ροξυ στο ζευγάρι. Ήταν ενα κουτάβι που θα μεγάλωνε με το μωρό τους.

Η Κάρολαιν κι ο Μπάμπης είχαν εμφανιστεί σε κτηνιατρείο της Νέας Μάκρης με τη μικρή τους για να ξεκινήσει η διαδικασία δίνοντας την εντύπωση μιας οικογένειας που θεωρείται πρότυπο όπως αναφέρουν σε γραπτή ανακοίνωση τους

Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα

«Caroline ήσουν ένας άγγελος επι γης.. Φάρος φωτεινός ευγένειας, καλοσύνης, γενναιοδωρίας και πραγματικής αγάπης για τα αδεσποτάκια. Δεν σου αξίζει θάνατος και λήθη. Σου αξίζει μνήμη αιώνια και ευγνωμοσύνη . Απ’ όλους μας. Καλό παράδεισο σε σένα και την μικρή μας Roxy. Παρέα από κει ψηλά θα προστατεύετε τη μικρή Λυδία.»

Εκτός από τη Ροξυ η αγκαλιά της Κάρολαιν είχε χωρέσει και 4 γατάκια. Τα δυο έχουν ήδη υιοθετηθεί και στο διαδίκτυο γίνεται προσπάθεια να ξαναβρούν την αγάπη τα άλλα δυο

«Batida και Coco…

Δύο πλάσματα που βίωσαν τον απόλυτο τρόμο, αφού είδαν την δολοφονία της μαμάς τους.

Είναι οι γάτες της άτυχης Καρολάιν..Γεννημένες τον Αύγουστο του 2019,εμβολιασμενες και στειρωμένες. Δίνονται για υιοθεσία μαζί, αφού η μία δεν ζει χωρίς την άλλη ούτε λεπτό και μόνο εντός Αττικής.

Υ.Γ. Οι άλλες δύο γατούλες(η Ουίσκυ και ο Νταστυ),έχουν υιοθετηθεί.»

Το κορίτσι που έβλεπαν αμίλητο οι γείτονες στο μπαλκόνι είχε βρει στο διπλανό σπίτι μια φίλη για να μοιράζεται τη στοργή της για τα αδέσποτα. Μέχρι κι εκείνη την τελευταία της νύχτα.

«Όπως βλέπω στο κινητό μου μιλούσαμε μέχρι τις 21:41 μέσω μηνυμάτων και λέγαμε για τα ζώα μας.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024