Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος ρωτά τι λέει ο κόσμος για αυτόν - «Δεν θα ερχόμουν μόνος μου να ομολογήσω»

Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος ρωτά τι λέει ο κόσμος για αυτόν – «Δεν θα ερχόμουν μόνος μου να ομολογήσω»

Το διπλό πρόσωπο που δείχνει ο συζυγοκτόνος από την πρώτη στιγμή αυτής της ανείπωτης τραγωδίας συνεχίζεται.

«Τι λένε έξω για μένα;» ρωτά ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που στέρησε τη ζωή στην 20χρονη Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ενώ στέλνει μυνήματα μετάνοιας μέσω του δικηγόρου του.

Ρωτά όμως και για την υγεία του παιδιού του, ενώ σιωπά στην ερώτηση τι θα γίνει όταν η μικρή σήμερα Λυδία θα πρέπει να μάθει τι συνέβη. «Δεν έχω να απαντήσω τίποτα» λέει συντετριμμένος.

«Είχα εφιάλτες και τύψεις όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν θα ερχόμουν μόνος μου να ομολογήσω» προσθέτει.

Το διπλό πρόσωπο που δείχνει ο συζυγοκτόνος από την πρώτη στιγμή αυτής της ανείπωτης τραγωδίας συνεχίζεται.

Στην αρχή γέννησε την συμπόνια, όταν έπαιζε θέατρο και μιλούσε για ληστεία μετά φόνου, με τους αδίστακτους ληστές, που άφηνε να εννοηθεί ότι ήταν και αλλοδαποί, να του στερούν τη γυναίκα που λάτρεψε και να αφήνουν το παιδί του ορφανό. Μετά την απολογία η κοινωνική οργή ξεχείλισε όχι μόνο για το έγκλημα, αλλά και για το ψέμα και την υποκρισία.

Και τώρα, δηλώνει μετανιωμένος, ζητά το παιδί του να μεγαλώσει και με τις δύο οικογένειες, εύχεται να μπορούσε να γυρίσει πίσω το χρόνο.  Το αν λέει αλήθεια ή φτιάχνει υπερασπιστική γραμμή με τη βοήθεια του δικηγόρου του εν όψει της απολογίας του προκειμένου να σπάσουν τα ισόβια, θα το κρίνουν οι δικαστές και πολύ αργότερα η Λυδία, και αυτή η τελευταία κρίση θα είναι καθοριστική για τη ζωή του και τη ζωή της.

Τι λέει ο κόσμος για μένα;

«Τι λέει ο κόσμος έξω για μένα;» ρωτά τους αστυνομικούς ο συζυγοκτόνος, τώρα που το έγκλημά του έχει αποκαλυφθεί,

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που όταν άρχισαν να δημιουργούνται υπόνοιες εις βάρος του έλεγε επιθετικά, «Ο κόσμος λέει τα δικά του. Εγώ έχω να μεγαλώσω ένα παιδί. Τι να κανω να ξεκινήσω τις μηνήσεις;».

«Μακάρι να…»

«Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω» φέρεται να δηλώνει τώρα ο συζυγοκτόνος  Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που με το έγκλημά του, αλλά και τους χειρισμούς του επί 37 ημέρες προκειμένου να το καλύψει και να ξεφύγει της τιμωρίας, σόκαρε και εξόργισε την κοινή γνώμη.

Τώρα μέσω των μηνυμάτων που στέλνει με τον δικηγόρο του ο πιλότος που αφαίρεσε τη ζωή της Καρολάιν, μπροστά στα ματια του μωρού τους δηλώνει μετανιωμένος και εύχεται να μην είχε καταστρέψει τις ζωές τους, της Καρολάιν, της μικρής και την δική του.

«Ένιωθα τον πόνο της μάνας της»

Ο συζυγοκτόνος αναφέρθηκε μάλιστα και στην αγκαλιά που έδωσε στη μητέρα της Καρολάιν στο μνημόσυνο της 20χρονης στην Αλόννησο, λίγο πριν αποχωρήσει για την ΓΑΔΑ όπου και μετά από αρκετές ώρες εν τέλει ομολόγησε το φρικτό του έγκλημα.

«Το έκανα γιατί είχα μετανιώσει. Ένιωθα τον πόνο της. Πάντα την αγαπούσα την πεθερά μου και πάντα θα αγαπάω τη Καρολάιν».

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024