Πιέζει για Παρί ο Χακίμι
Τα πάντα για να μετακομίσει στο Παρίσι φαίνεται πως κάνει τις τελευταίες ώρες ο Ασράφ Χακίμι.
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Ασράφ Χακίμι, καθώς ο Μαροκινός φουλ μπακ της Ίντερ έχει εκφράσει στους «νερατζούρι» την επιθυμία του να αποχωρήσει από το κλαμπ και να αγωνιστεί σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα.
Παρότι η Τσέλσι ήταν το μεγάλο φαβορί, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φέρεται να επιθυμεί τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο Χακίμι πιέζει τις τελευταίες ώρες να μετακομίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν και όχι στο Λονδίνο και στην Τσέλσι.
Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η επιθυμία του Χακίμι αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο, αν και αυτή τη στιγμή οι «μπλε» δίνουν περισσότερα χρήματα.
- Ο Λανουά δεν θέλει ξένους διαιτητές επειδή βλέπει ότι κλείνουν οι πόρτες
- Ο Σαλάχ αποκάλυψε τι είπε στους συμπαίκτες του πριν από την πρόκριση της Αιγύπτου
- Από τη μέση του Ατλαντικού, στην… κορυφή του κόσμου: Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική ιστορία του Μουντιάλ (vids, pics)
- Στην Τουρκία βγάζουν στη σέντρα συμφωνία του Οσμάν με την Εφές
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Αυτά είναι τα ζευγάρια των «16» – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα
- Κολομβία – Γκάνα 1-0: Οι «καφετέρος» πέρασαν… σβηστοί στους «16»
- LIVE: Κολομβία – Γκάνα
- Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήρι 3-2: Ο Δαβίδ ήταν ψυχάρα, αλλά ο Γολιάθ… είχε Μέσι! (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442