
Δανάη Μπάρκα: Εκδρομή στην Εύβοια με τον Απόστολο Ρουβά
Τους δυο τους τούς δένει μια δυνατή φιλία.
Δανάη Μπάρκα και Απόστολος Ρουβάς είναι αχώριστοι. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην εκπομπή της πρώτης, το «Πάμε Δανάη», και αμέσως έγιναν φίλοι.
Αν και αρκετοί στην αρχή έκαναν λόγο για κάτι περισσότερο από φιλικές σχέσεις και οι δύο αρνήθηκαν από την πρώτη στιγμή ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Άλλωστε, η Δανάη μόλις έχει βγει από μια σχέση 8 χρόνων ενώ από την άλλη, ο αδερφός του Σάκη Ρουβά είναι πολύ ερωτευμένος αυτή την περίοδο, όπως είχε εξομολογηθεί στην Ελεονώρα Μελέτη. «Τη δεδομένη στιγμή δεν είμαι μόνος. Αυτό όμως δεν το μοιράζομαι εύκολα. Το πόσο καιρό είμαι με έναν άνθρωπο, γιατί είμαι, ποιος είναι, είναι κάτι τελείως προσωπικό», έχει πει.
Έτσι, λοιπόν, οι δυο τους αδιαφορώντας για τα όσα ακούγονται και όντως πολύ καλοί φίλοι απέδρασαν στην Εύβοια με αφορμή το Σαββατοκύριακο. Η παρουσιάστρια του Mega ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram.
Δείτε την παρακάτω:
- Εργατικό ατύχημα στο Superstar II: Σε κρίσιμη κατάσταση 41χρονος λοστρόμος που έπεσε από ύψος έξι μέτρων
- Δήμος Μετεώρων: Περισσότερες από 350 οικογένειες στηρίζει το κοινωνικό παντοπωλείο
- Ηλεία: Σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του ανήλικου που σκοτώθηκε με το πατίνι
- Παλιός πύραυλος της SpaceX θα στουκάρει στη Σελήνη με ταχύτητα μετεωρίτη
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts του μήνα [Μάιος 2026]
- Κικίλιας για ναυτιλία και ενεργειακή μετάβαση: Χρειάζονται ρεαλιστικές λύσεις που να μην επιβαρύνουν τους πολίτες



