Κάτοικος των ΗΠΑ – και παίκτης ομάδας του MLS – έχει σκοπό να γίνει ο Αντουάν Γκριεζμάν, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις που έκανε.
Μετά το πέρας του συμβολαίου του στην Μπαρτσελόνα, το οποίο λήγει το 2024, έχει σκοπό να μετακομίσει σε σύλλογο των Ηνωμένων Πολιτειών, για να κλείσει πιθανότατα εκεί τη καριέρα του.
«Το συμβόλαιό μου με την Μπαρτσελόνα διαρκεί μέχρι τον Ιούνιο του 2024. Μετά από αυτό νομίζω ότι θα είναι το κατάλληλο χρονικό σημείο να πάω στις ΗΠΑ. Λατρεύω αυτή την χώρα, αυτόν τον πολιτισμό, το ΝΒΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος.
Να σημειωθεί επίσης πως ο 30χρονος διεθνής δεν έχει επίσημη πρόταση στα χέρια του, ωστόσο αναμένεται να συγκεντρώσει «μνηστήρες» μετά από αυτές του τις δηλώσεις.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Νεϊμάρ βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο των οπαδών της Σάντος μετά την ήττα από τη Φλουμινένσε, απαντώντας με έντονο τρόπο στις επικρίσεις στα social media.