Δεν θα ήταν ωραίο αν μπορούσαμε να ζήσουμε μία εβδομάδα στην Αργεντινή, μετά στη Δανία και στη συνέχεια κάπου αλλού;

Πλατφόρμα ενοικίασης καταλυμάτων ανακοίνωσε το διαγωνισμό «Live Anywhere on Airbnb», προσκαλώντας έως και 12 άτομα να ταξιδέψουν μεταξύ των επιλογών της εταιρίας σε ολόκληρο τον κόσμο για έναν χρόνο.

Σε μια πρόσφατη έκθεση της πλατφόρμας, το 74% των ανθρώπων δήλωσαν ότι επιθυμούν να ζουν σε κάποιο άλλο μέρος από αυτό που εργάζονται, μόλις τελειώσει η πανδημία.

Οι τυχεροί ταξιδιώτες θα πρέπει, όπως αναφέρει σχετικά το ΑΠΕ να μοιράζονται τις εμπειρίες τους σε κάθε προορισμό για να βοηθήσουν την εταιρία να βελτιώσει την πλατφόρμα και τις προσφορές της.

Ως ανταμοιβή, μεταξύ άλλων, είναι η δωρεάν διαμονή για ένα χρόνο, η φιλοξενία του καταλύματος στην πλατφόρμα (αν έχει), συν οι αναμνήσεις και οι περιπέτειες που θα αλλάξουν τη ζωή τους.

Για τη συμμετοχή θα πρέπει να είναι κάποιος πάνω από 18 ετών, πολίτης των χωρών που αναφέρονται στην αίτηση και θα μπορεί να συνοδεύεται από 3 πρόσωπα της επιλογής του.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως τον Ιούλιο του 2022, αλλά ο διαγωνισμός λήγει στις 30 Ιουνίου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr