Κρήτη: Νεκρός ο 87χρονος που αναζητούνταν στη Βιάννο – Βρέθηκε σε ρέμα κοντά στο χωριό του
Ο ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μια εβδομάδα μετά την εξαφάνισή του
Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του 87χρονου που αγνοούνταν από το περασμένο Σάββατο από τις αρχές στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, διερχόμενος πολίτης από σημείο της ευρύτερης περιοχής της Βιάννου σήμερα το μεσημέρι, εντόπισε το άψυχο σώμα του ηλικιωμένου άνδρα σε ένα μικρό ρέμα και ειδοποίησε τις αρχές.
‘Αμεσα έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας που εντόπισαν το πτώμα ενώ ήδη στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής. Το άψυχο σώμα του ηλικιωμένου, σύμφωνα με το δήμαρχο της Βιάννου Μηνά Σταυρακάκη, βρέθηκε σε σημείο αρκετά κοντά στο χωριό του, την Κάτω Βιάννο.
Για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου είχε στηθεί πολυήμερη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων η αστυνομία, η ΕΜΑΚ αλλά και εθελοντές, ενώ είχε επιστρατευτεί το drone αλλά και ο σκύλος της ΕΜΑΚ.
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 2 Ιανουαρίου
- Τρεις αγνοούμενοι από τις καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες στην Ισπανία
- Η «εντολή» της Μπαρτσελόνα στον Λεβαντόφσκι – «Σταμάτα να βάζεις γκολ…»
- ΣΥΡΙΖΑ: Κυβερνητική αφωνία για τον δήμαρχο Φλώρινας – Η λογοκρισία και η πατριδοκαπηλία, καταφύγιο των ανιστόρητων και των υποκριτών
- «Το πλάνο που έχει η Σεβίλλη για να κρατήσει τον Βλαχοδήμο» (pic)
- Εργασιακά: Πώς οι άνω των 50 γίνονται οι ρυθμιστές των αγορών – Ποιοι κλάδοι κερδίζουν

