Πανελλαδικές 2021: Υποψήφιοι στο Ηράκλειο πιάστηκαν με κινητά – Μηδενίστηκαν τα γραπτά τους
Υπενθυμίζεται πως οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάστηκαν σήμερα σε Χημεία, Κοινωνιολογία και Πληροφορική, ανάλογα με την κατεύθυνση σπουδών που έχουν επιλέξει.
Στο Ηράκλειο της Κρήτης καταγράφηκε η πρώτη αποτυχημένη απόπειρα αντιγραφής που είδε το φως της δημοσιότητας στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις.
Σύμφωνα με το cretalive, δύο υποψήφιοι που εξετάζονταν σήμερα (18/06) στο μάθημα της Πληροφορικής (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής), πιάστηκαν στα… πράσα με κινητό τηλέφωνο μέσα στο εξεταστικό κέντρο.
Όπως προβλέπεται, το γραπτό τους μηδενίστηκε.
Υπενθυμίζεται πως οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάστηκαν σήμερα σε Χημεία, Κοινωνιολογία και Πληροφορική, ανάλογα με την κατεύθυνση σπουδών που έχουν επιλέξει.
- Καμίνια: Πλήρης ανακατασκευή παιδικής χαράς και βελτίωση του δημόσιου χώρου από τον Δήμο Πειραιά
- Παναθηναϊκός: Ο Ντάβιντε Καλάμπρια επιμένει ελληνικά και τη νέα σεζόν
- Βανδαλισμοί στο δημοτικό Πάρκο
- Akylas: «Πάμε πολύ καλά στα προγνωστικά, είμαστε στο Τop 5»
- ΠΑΣΟΚ: Ημίμετρα για να βγει από το πολιτικό τέλμα ο Μητσοτάκης
- FIBA: Στη Γαλλία το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2031 (pic)
- Ο Λίβανος θα ζητήσει παράταση της εκεχειρίας για ένα μήνα με το Ισραήλ – Τι ζητάει
- Σύριοι στο στόχαστρο του δόγματος Πλεύρη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-113x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442