Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ομολογία του πιλότου: Όλα όσα έγιναν τις 4 ώρες μέχρι τη δολοφονία - Τα προβλήματα υγείας του μωρού και οι εκρήξεις θυμού της Καρολάιν

Η ομολογία του πιλότου: Όλα όσα έγιναν τις 4 ώρες μέχρι τη δολοφονία – Τα προβλήματα υγείας του μωρού και οι εκρήξεις θυμού της Καρολάιν

Δείχνοντας την εικόνα ενός ανθρώπου που πιέζεται στο οικογενειακό του περιβάλλον από τις συνεχείς εκρήξεις θυμού της 20χρονης συζύγου και τα προβλήματα υγείας του μόλις 12 μηνών μωρού του, υποστήριξε ότι όλα έγιναν μέσα σε μια στιγμή θυμού που θόλωσε το μυαλό του.

Οι συχνοί καυγάδες, τα προβλήματα υγείας του ενός έτους μωρού τους και το θέατρο που έστησε για να αποκρύψει το φρικτό έγκλημά του συνθέτουν την ομολογία του 33χρονου πιλότου που έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του.

Ο 33χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών όλα όσα διαδραματίστηκαν λίγες ώρες πριν φτάσει στη δολοφονία, αλλά και το άσχημο κλίμα που επικρατούσε στο σπίτι τον τελευταίο καιρό, κυρίως μετά τη γέννηση του παιδιού που γεννήθηκε πρόωρα, ζύγισε μόλις 1,5 κιλό και στην αρχή της ζωής του αντιμετώπισε προβλήματα υγείας κάνοντας δύο χειρουργία.

Δείχνοντας την εικόνα ενός ανθρώπου που πιέζεται στο οικογενειακό του περιβάλλον από τις συνεχείς εκρήξεις θυμού της 20χρονης συζύγου και τα προβλήματα υγείας του μόλις 12 μηνών μωρού του, υποστήριξε ότι όλα έγιναν μέσα σε μια στιγμή θυμού που θόλωσε το μυαλό του.

Ο τελευταίος καυγάς και ο θυμός

Ξεκίνησε την ομολογία του στους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών υποστηρίζοντας ότι είχε συχνούς καυγάδες με την σύζυγό του λόγο των εκρήξεων θυμού που είχε μετά τη γεννά.

Ένας τέτοιος καυγάς έγινε και το μοιραίο βράδυ της 10ης προς 11 Μαΐου.

Κάθονταν μαζι στον καναπέ του σαλονιού και ο ίδιος κρατούσε στην αγκαλιά του το μωρό. Κάνοντας μια απότομη κίνηση το μωρό πήγε να του πέσει από τα χέρια και το έπιασε στον αέρα με συνέπεια να τρανταχτεί.

Αυτό ήταν αρκετό, όπως είπε, για να εξοργιστεί η 20χρονη Καρολάιν που άρχισε να φωνάζει και να τον κατηγορεί ότι δεν είναι προσεκτικός με το παιδί.

Με αφορμή αυτόν τον καυγά η Καρολάιν έφυγε από το σαλόνι και ανέβηκε στην κρεβατοκάμαρα που είναι στη σοφίτα.

Για περίπου μια ώρα αντάλλασσαν μηνύματα στα κινητά τους και σε ένα από αυτά ή Καρολάιν τον αποκαλεί stupid (βλάκα-ανόητο).

Ο 33χρονος έκανε, όπως υποστήριξε, μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πράγματα και ανέβηκε με το μωρό στην κρεβατοκάμαρα.

Η Καρολάιν άρχισε να του φωνάζει και να του λέει να φύγει, ενώ, όπως ισχυρίζεται ο 33χρονος, πήρε το μωρό και το πέταξε από απόσταση στην κούνια.

Η κίνηση αυτή τον εξόργισε και τον φόβισε, όπως είπε ο 33χρονος. Πήρε αγκαλιά το παιδί και άρχισε να φωνάζει στην 20χρονη να προσέχει και ότι με αυτά που κάνει θα το σκοτώσει.

Ο καυγάς συνεχίστηκε και ο άνδρας κατέβηκε πάλι στο σαλόνι και έβαλε το μωρό να κοιμηθεί στον καναπέ.

Ακολούθησε ένα διάστημα, που, όπως ισχυρίζεται, προσπαθούσε να μιλήσει στην Καρολάιν και να της λέει να προσέχει με το παιδί.

Λίγο πριν το φονικό

Όταν στις 4:00 τα ξημερώματα ανέβηκε και πάλι στην κρεβατοκάμαρα ξάπλωσε δίπλα στην Καρολάιν και έβαλε ανάμεσα τους το παιδί.

Η Καρολάιν ξύπνησε και άρχισε να φωνάζει. Προσπάθησε να την κάνει να σταματήσει και με το σώμα του ανέβηκε πάνω της ενώ αυτή ήταν μπρούμυτα.

Όσο αντιστεκόταν αυτός την πίεζε στο λαιμό. Αυτό κράτησε 5 λεπτά μέχρι που κατάλαβε ότι την έπνιξε, νοιώθοντας με τα χέρια του που έσφιγγε τον λαιμό της τους σφυγμούς της να χάνονται.

Αφού κατάλαβε ότι την σκότωσε, ισχυρίστηκε ότι φοβήθηκε για το παιδί, πως θα μείνει μόνο του, και αποφάσισε να στήσει ένα ψεύτικο σκηνικό, αυτό της ληστείας μετά φόνου και για 37 ημέρες να παίζει θέατρο.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές μέχρι τώρα δεν έχουν προκύψει στοιχεία για προμελετημένο έγκλημα χωρίς όμως να αποκλείεται το διάστημα από την στιγμή που ξέσπασε ο αρχικός καυγάς το μοιραίο βράδυ μέχρι τη δολοφονία ο δράστης να το είχε σχεδιάσει στο μυαλό του.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024