Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: Ποιος είναι ο δικηγόρος που ανέλαβε τον καθ' ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Ποιος είναι ο δικηγόρος που ανέλαβε τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν

Λίγη ώρα αφότου ανέλαβε την υπόθεση, έκανε τις πρώτες δηλώσεις στους δημοσιογράφους μεταφέροντας όσα τού είπε ο εντολέας του

Ο δικηγόρος Βασίλης Σπύρου ανέλαβε την υπεράσπιση του 32χρονου πιλότου, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Μάλιστα, λίγη ώρα αφότου ανέλαβε την υπόθεση, έκανε τις πρώτες δηλώσεις στους δημοσιογράφους μεταφέροντας όσα τού είπε ο εντολέας του.

«Μου είπε ότι θέλει να τιμωρηθεί γι’ αυτά που έκανε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του 32χρονου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου. Επιπλέον, τόνισε πως ο ίδιος και ο πελάτης του δεν επιθυμούν να κάνουν καμία δήλωση μέχρι να ζητήσουν προθεσμία για την απολογία, όπως και έγινε.

Ποιος είναι

Ο Βασίλης Σπύρου γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου του 1975 στην Αθήνα, ενώ κατάγεται από τα Ιωάννινα.

Είναι γιος του αεροπαγίτη Σπυρίδωνα Σπύρου, «ο οποίος υπήρξε άριστος καθοδηγητής στην πορεία της ζωής μου», όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν.

Ο ίδιος πραγματοποίησε σπουδές στη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου της Ματσεράτα Ιταλίας και εν συνεχεία στη Νομική Σχολή Αθηνών από όπου και αποφοίτησε. Επίσης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Δημόσια Διοίκηση.

Ο κ. Σπύρου έχει εργαστεί στο δικηγορικό γραφείο του ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου και κατόπιν ίδρυσε το προσωπικό του γραφείο, ασκώντας δικηγορία σε συνεργασία με την ομάδα που δημιούργησε.

Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, μέλος της Ένωσης ποινικολόγων και της Ένωσης ευρωπαίων ποινικολόγων.

Τέλος, πολιτεύτηκε το 2015 με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, την «Ένωση Κεντρώων», έχοντας τη θέση του διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024