Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Μπέζος: Υπάρχουν εκπομπές τελείως ανόητες που κάνουν νούμερα

Γιάννης Μπέζος: Υπάρχουν εκπομπές τελείως ανόητες που κάνουν νούμερα

Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν δίστασε όπως πάντα να πει τη γνώμη του για την ελληνική τηλεόραση

Ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Pop Up» αποκάλυψε πως την επόμενη σεζόν ετοιμάζει κάτι νέο τηλεοπτικά, ενώ αναφέρθηκε και στις εκπομπές που παρακολουθεί στην τηλεόραση.

«Είναι κάτι στα πλάνα μου για την επόμενη σεζόν, το οποίο δεν μπορώ να ανακοινώσω», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός και πρόσθεσε: «Πρέπει να το ανακοινώσει ο σταθμός που θα το κάνει ή ο παραγωγός. Θα κάνω κάτι σίγουρα».

Σχετικά με τις σειρές μυθοπλασίας που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση, ο Γιάννης Μπέζος υπογράμμισε: «Δεν μου αρέσουν όλες. Ορισμένες μου αρέσουν και ορισμένες δεν μου αρέσουν, αν και έχω δει αποσπασματικά. Βλέπω πράγματα που είναι πολύ επιτυχημένα και όντως έχουν ενδιαφέρον για μένα. Δεν σημαίνει ότι κάτι που καταγράφει νούμερα τηλεθέασης και δεν μιλώ για τις Άγριες Μέλισσες, γιατί αυτό θα βγουν και θα πουν, εννοώ ότι τα νούμερα δεν δείχνουν και την εκτίμηση του κοινού πάντα. Δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη σειρά, η οποία είναι πολύ καλή. Αναφέρομαι γενικότερα. Η επιτυχία στην τηλεόραση έχει να κάνει με το πώς καταγράφεται στον κόσμο. Και αν το θυμόμαστε και αν μας ακολουθεί. Δεν έχει να κάνει δηλαδή, με τα νούμερα που κάνουν εκείνη την ώρα γιατί υπάρχουν εκπομπές, πέρα από τη μυθοπλασία, που είναι τελείως ανόητες και συνήθως καταγράφουν νούμερα».

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024