Μαντσίνι: «Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις δύο αγώνες σε πέντε μέρες»
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δήλωσε πως η Εθνική Ιταλίας άξιζε τη νίκη, στον αγώνα κόντρα στην Ελβετία και στάθηκε στον βαθμό δυσκολίας που υπήρχε στα δύο πρώτα ματς για την ομάδα του.
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αναφέρθηκε, μετά το τέλος του αγώνα της Ιταλίας κόντρα στην Ελβετία, στη σημασία της νίκης για την ομάδα του αλλά και στη δυσκολία που υπήρχε για το 2/2 στο ξεκίνημα.
Παράλληλα ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Κιελίνι, αλλά και στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Ουαλία.
Οι δηλώσει του Μαντσίνι:
Για την Ελβετία: «Η Ελβετία είναι μία δυνατή ομάδα, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει νωρίτερα, αξίζαμε τη νίκη, γιατί παίξαμε πολύ καλά. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις δύο αγώνες σε πέντε ημέρες».
Για τον Κιελίνι που αποχώρησε τραυματίας: «Ελπίζω να μην είναι σοβαρός τραυματισμός, θα το δούμε το επόμενο 24ωρο».
Για τον τελευταίο αγώνα με την Ουαλία: «Πάντα παίζουμε για τη νίκη».
- Τα κρυμμένα μυστικά του τελικού Κυπέλλου
- Σε Live Streaming η παρέλαση του Κυπελλούχου ΟΦΗ στο Ηράκλειο
- Ο ημιτελικός που θα έπρεπε να είναι… τελικός
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες
- Champions League 2026-27: Ποιοι είναι ήδη στη League Phase, ποιοι/πώς προκρίνονται, ο χάρτης και τι γίνεται με Ολυμπιακό, ΑΕΚ
- Αταμάν: «Μεγάλη απώλεια ο Σλούκας, είχε πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα – Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442